ایمان درخشی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ثبت کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک، اظهار کرد: با توجه به غنای غذاها، نانها، شیرینیها و ... در کرمانشاه، تدوین اطلس خوراک این شهر در دستور کار قرار گرفت.
وی به تشکیل تیمی پژوهشی برای اجراییشدن این پروژه اشاره کرد و افزود: کار تدوین اطلس خوراک کرمانشاه آغاز شده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر پروژه در مرحله پژوهش است، تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ خوراک بومی و اصیل کرمانشاه را شناسایی کردهایم و این امکان وجود دارد بتوانیم تا ۲۰۰ خوراک را شناسایی و آنها را در اطلس خوراک کرمانشاه ثبت کنیم.
وی تاکید کرد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، در اطلس خوراک کرمانشاه علاوه بر معرفی هر خوراک اصیل و بومی کرمانشاه، یک پیوست فرهنگی نیز برای آن درج خواهد شد که در آن به شرح تاریخچه آن خوراک، زمانهایی که پخت میشده، خواصی که دارد و میزان کالری که از آن دریافت میشود، پرداخته خواهد شد.
درخشی با بیان اینکه برای تدوین اطلس خوراک کرمانشاه برخی دستگاههای اجرایی همچون دانشگاه علوم پزشکی و نیز تعدادی از سرآشپزان کرمانشاهی نیز همکاری خواهند داشت، عنوان کرد: تیمی از محققین میدانی تشکیل دادهایم که به روستاهای کرمانشاه بروند و برخی از غذاهای فراموش شده و یا کمتر شناخته شده را نیز شناسایی کنند.
وی با بیان اینکه براساس برنامهریزیهای صورت گرفته تدوین اطلس خوراک کرمانشاه حدود یکسالی طول خواهد کشید، گفت: با تدوین اطلس خوراک کرمانشاه یک سند جامع در مورد خوراکهای اصیل کرمانشاهی خواهیم داشت.
انتهای پیام