معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان:

۳۰ درصد شیر خام تولیدی خراسان رضوی مازاد است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تولید سالانه بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰هزار تن شیر خام در استان گفت: ۳۰ درصد از این میزان تولید شیر مازاد بر نیاز استان است.

مجید جعفری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در استان بیش از ۱۰ میلیون واحد دامی داریم، اظهار کرد: ظرفیت تولید شیر استان سالانه بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است که حدود ۶۸ درصد از این میزان در واحدهای صنعتی و ۳۲ درصد در واحدهای سنتی تولید می‌شود. نیاز سالانه استان به شیر با احتساب سرانه حدود ۱۲۰ کیلوگرم در سال برای هر نفر ۸۰۰ هزار تن است.

وی با اشاره به اینکه در استان مازاد تولید شیر داریم افزود: سالانه ۳۵۰ هزار تن شیر مازاد بر نیاز در داخل استان تولید می‌شود که این حجم از شیر بخشی به صورت خام و بخشی پس از فرآوری به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه اغلب کارخانه های لبنی کشور بخشی از شیر مورد نیاز خود را از واحدهای تولید شیر خراسان رضوی تامین می کنند، تصریح کرد: در استان کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی داریم که شیر تولیدی در استان را فرآوری می‌کنند. بخشی از شیر تولیدی در استان به صورت فرآورده‌های لبنی روانه بازارهای خارجی می‌شود. توسعه واحدهای تولید شیر در استان در برنامه بوده، لذا بدون هیچ محدودیتی از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در این زمینه ورود کنند، حمایت خواهیم کرد.

جعفری افزود: از سرمایه‌گذارانی که بخواهند به حوزه ایجاد واحدهای صنعتی دامداری در استان ورود کنند، چه در حوزه تسهیل در اخذ مجوزها و چه در حوزه اختصاص تسهیلات حمایت خواهیم کرد. تسهیلاتی که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد از محل اعتبارات تبصره ۱۸ بوده که تا ۸۰ درصد برآورد هزینه‌های صورت گرفته به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403102417904
  • خبرنگار : 50664