افزایش ۳۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان از افزایش ۳۳ درصدی جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری این استان از ابتدای سال تاکنون نسبت به مشابه سال گذشته خبر داد.

رضا بهراملو سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه در نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی جهاد کشاورزی اظهار کرد: سال گذشته طی ۹ ماه،  ۱۸ میلیون و ۳۸۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده بود که این رقم در سال جاری به ۳۵ میلیون و ۲۱۶ هزار قطعه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم برای تامین گوشت و مرغ ایام پایانی سال انجام شده است و مشکلی در این راستا وجود ندارد افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون  نیز ۴۰۷ تن گوشت گرم گوساله در این استان توزیع شده است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی همدان هم گفت: برای تامین مرغ در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان حجم جوجه‌ریزی در استان افزایش بیشتری می‌یابد.

مصطفی ترکمان به توزیع ۲ هزار و ۱۰۰ تن گوشت گوساله منجمد در سال جاری اشاره کرد و افزود: در این مدت یک هزار و ۸۶۰ تن مرغ منجمد و  ۱۵۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان نیز توزیع شده است.

وی ادامه داد: گوشت گوساله گرم در فروشگاه‌های طرف قرارداد جهاد کشاورزی  توزیع می‌شود.

ترکمان گفت: از ابتدای سال تاکنون هزار تن برنج تنظیم بازار و ۲۵ هزار تن شکر با نرخ مصوب دولتی در بازار توزیع شده است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: رکورد تولید تخم مرغ در استان همدان نیز شکسته شده و تمام واحدهای مرغ تخم‌گذار فعال است و بیش از ۶۷ تن تولید تخم مرغ در استان است.

وی تصریح کرد: مردم نگران  گوشت و مرغ پایانی سال نباشند و برای میوه ایام پایانی سال از الان رایزنی‌ها انجام شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403101108194
  • خبرنگار : 50037