آغاز سرشماری گونه‌های علفخوار حیات وحش سیستان و بلوچستان

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: سرشماری گونه‌های علفخوار حیات وحش سیستان و بلوچستان آغاز شد.

محمدرضا علیمرادی در گفت وگو با ایسنا افزود: این سرشماری با هدف برآورد جمعیت و شناسایی عوامل تهدیدکننده گونه‌های جانوری انجام شد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: نتایج و داده‌های حاصل از این سرشماری‌ در برنامه‌ ریزی و انجام اقدامات حفاظتی و احیای زیستگاه حیات وحش استفاده خواهد شد.

وی گفت: وسعت کل مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در استان سیستان و بلوچستان، بیش از یک‌ میلیون و پانصد و هشتاد و پنج هزار هکتار بوده که این رقم حدود هشت و نیم درصد از وسعت کل استان است.

علیمرادی گفت: مناطق و زیستگاه های تحت مدیریت این اداره کل شامل اکوسیستم های متنوعی از قبیل جنگل، کوه، دشت، دریا و... باعث تنوع بی نظیر ژنی در استان شده است.

وی افزود: در مناطق تحت مدیریت این استان شامل ۴ اثر طبیعی ملی، ۴ منطقه حفاظت شده، ۴ منطقه شکار ممنوع و ۱ پناهگاه حیات وحش می باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان بیان کرد: گونه ‌های شاخص استان از جمله تمساح مردابی، سنجاب بلوچی، پلنگ و خرس سیاه در کنار سایر گونه های جانوری همچون کل و بز، قوچ و میش، جبیر، گربه جنگلی، کاراکال، گربه شنی و... ویژگی خاصی را به تنوع زیستی استان بخشیده اند.

وی افزود: در بین پرندگان نیز می توان به جیرفتی، دراج، هوبره، زاغ بور، فلامینگو، پلیکان خاکستری، باکلان، انواع پرندگان شکاری از جمله شاهین، بحری، بالابان، عقاب طلایی، عقاب ماهیگیر و... اشاره کرد که در سطح استان زیست می کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403100301912
  • خبرنگار :