زمستان را با این دمنوش‌ها سپری کنید

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌ جنوبی گفت: دمنوش‌های زمستانه‌ای که با بهره‌گیری از گیاهان دارویی استان تولید می‌شود می‌تواند گرمابخش و همچنین برای سلامتی افراد مفید باشد.

محسن پویان، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دمنوش زنجبیل و زردچوبه، یک دمنوش زمستانی خوشمزه نه تنها شگفت‌انگیز است؛ بلکه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در طول فصل زمستان و سرما تقویت کند، گفت: با اضافه کردن کمی عسل و لیموترش به این دمنوش می‌توان از آن برای تسکین درد معده نیز استفاده کرد.

وی اظهارکرد: در زمستان می‌توان با بهره‌گیری از دمنوش‌های زمستانه از ابتلا و یا پیشگیری از بیماری‌های این فصل جلوگیری کرد.

این پژوهشگر بیان کرد: اسطوخودوس آرامش بخش و ضدعفونی کننده است که با استرس، اضطراب و افسردگی مقابله می‌کند و برای تسکین دردهای میگرنی نیز مفید است.

پویان ادامه داد: دمنوش گزنه و دارچین، یک چای تند زمستانی است که حاوی آهن و ویتامین c فراوان است که در صورت ترکیب شدن به راحتی جذب بدن می‌شود.

وی با اشاره به اینکه چای سیاه و گل محمدی، نیز دارای عطر و طعم فوق العاده‌ای نیز است که شیرینی آن کاملاً طبیعی بوده و خوراک روزهای سرد زمستان است، بیان کرد: دمنوش نعناع، رازیانه و زنجبیل، یک دمنوش معطر بوده و یکی از بهترین دمنوش‌های زمستانی برای رفع درد و نفخ‌های شکمی است.

پویان یادآور شد: بادرنجبویه، یک گیاه درمانگر و معطر برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید بوده و درمان‌کننده سرماخوردگی و آنفلوانزا است و نقش مؤثری در درمان سرفه‌های شدید و مشکلات تنفسی دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403100200768
  • خبرنگار : 50026