فاطمه ندیم در گفت وگو با ایسنا، افزود: طرح مکمل یاری رایگان کودکان به عنوان یک راهکار مؤثر با هدف افزایش سطح سلامت جسمی و ذهنی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای ناشی از کمبود تغذیه در شهرستان میرجاوه با تخصیص ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار با اولویت مناطق روستایی و عشایری از ابتدای سال درحال اجرا است.
وی افزود: در سالهای اخیر، توجه به وضعیت تغذیه ی کودکان در مناطق روستایی و عشایری به یکی از اولویتهای مهم نظام سلامت تبدیل شده است و بر اساس آمارهای موجود، بسیاری از کودکان روستایی و عشایری با کمبودهای تغذیهای مواجه هستند که میتواند تأثیرات منفی بر رشد جسمی و ذهنی آنها داشته باشد.
وی ادامه داد: اجرای برنامههای مکمل یاری میتواند به بهبود عملکرد تحصیلی، تقویت سیستم ایمنی و افزایش تواناییهای جسمی کودکان کمک کند و در کاهش آمار مرگ و میر ناشی از بیماریهای مرتبط با سوءتغذیه مؤثر باشد.
مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت میرجاوه افزود: در این طرح ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز کودکان مانند ویتامین آ+د، آهن و مولتی ویتامین بصورت رایگان با همکاری بهورزان و مراقبین سلامت مرکز بهداشت میرجاوه توزیع می شود و امید میرود با اجرای مؤثر طرح مکمل یاری، شاهد تغییرات مثبت در سلامت و کیفیت زندگی کودکان مناطق روستایی و عشایری باشیم.
وی افزود: علاوه بر کودکان، مکمل یاری مادران باردار و سایر گروههای هدف با مکملهایی نظیر قرص آهن، اسید فولیک، ویتامین دی و مولتی ویتامین در مناطق شهری و روستایی در حال انجام است.
انتهای پیام