تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن «شیر» در کرمانشاه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به تولید سالانه بالغ بر ۴۰۰ هزار تن شیر در استان، گفت: ۲۲۰ هزار تن از این میزان مازاد بر نیاز استان است.

سیروس نوروزی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در استان کرمانشاه پنج میلیون واحد دامی داریم، گفت: ظرفیت تولید شیر استان سالانه بالغ بر ۴۰۰ هزار تن است که حدود نیمی از این میزان در واحدهای صنعتی و نیم دیگر آن در واحدهای سنتی تولید می‌شود.

وی افزود: نیاز سالانه استان کرمانشاه به شیر با احتساب سرانه حدود ۹۰ کیلوگرم در سال برای هر نفر ۱۸۰ هزار تن است.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان مازاد تولید شیر داریم، گفت: سالانه ۲۲۰ هزار تن شیر مازاد بر نیاز در داخل استان تولید می‌شود که این حجم از شیر راهی دیگر استان‌ها می‌شود.

نوروزی با بیان اینکه اغلب کارخانجات لبنی کشور بخشی از شیر مورد نیاز خود را از واحدهای تولید شیر استان کرمانشاه تامین می کنند، گفت: در استان هم هفت کارخانه فرآورده‌های لبنی داریم که شیر تولیدی در استان را فرآوری می‌کنند.

وی افزود: بخشی از شیر تولیدی در استان کرمانشاه به صورت فرآورده‌های لبنی روانه بازارهای خارجی می‌شود.

نوروزی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای توسعه واحدهای تولید شیر در استان، گفت: توسعه واحدهای تولید شیر در استان را در برنامه داریم، لذا بدون هیچ محدودیتی از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در این زمینه ورود کنند، حمایت خواهیم کرد.

 وی افزود: از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در حوزه ایجاد واحدهای صنعتی دامداری در استان ورود کنند، چه در حوزه تسهیل در اخذ مجوزها و چه در حوزه اختصاص تسهیلات حمایت خواهیم کرد.

نوروزی ادامه داد: تسهیلاتی که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، از محل اعتبارات تبصره ۱۸ بوده که تا ۸۰ درصد برآورد هزینه‌های صورت گرفته به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403092518069
  • خبرنگار : 50180