جلیل جزونقی امروز (جمعه ۲۳ آذر ماه) در جلسه شورای اداری ابهر که با حضور نماینده ولیفقیه در استان زنجان برگزار شد، با بیان اینکه خدمت در نظام اسلامی توفیق بزرگی است که نصیب مسئولان شده، تصریح کرد: خدمت به خلق جز عبادت نیست.
وی با بیان اینکه شهرستان ابهر دارای ظرفیتهای بسیار خوبی در همه حوزهها است، تصریح کرد: بزرگترین ظرفیت این شهرستان مردمان شریف و نجیبی است که سرمایه اجتماعی محسوب میشوند که در همه عرصههای انقلاب همواره پیشگام و پای کار بودهاند.
وی با اشاره به اینکه ابهر یکی از قطبهای اصلی صنعت در استان محسوب میشود به طوری که بیش از ۴۵ درصد صنایع استان در این شهرستان واقع شده است، متذکر شد: تکتک ما وظیفه داریم که این ظرفیتها را از بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم و در راستای خدمتی صادقانه برای افزایش کیفیت زندگی و سبک زندگی منطبق بر آموزههای اسلامی مردم قدم برداریم.
جزونقی با توضیح اینکه شهرستان ابهر یکی از کهندیاران جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود، متذکر شد: سابقه این شهرستان تاریخی به هزارههای قبل از میلاد میرسد به طوری که ابهر مهد علما، فرهیختگان و فیلسوفان بسیاری از قبیل حکیم هیدجی اثیرالدین ابهری است.
سرپرست فرمانداری ابهر با بیان این نکته که در طول دفاع مقدس نیز مردم ابهر در دفاع از میهن اسلامی نقش پررنگی داشتهاند، توضیح داد: ابهر ۴۰۰ شهید گلگون کفن را تقدیم نظام مقدس اسلامی کرده که پنج خانواده دارای دو شهید هستند. همچنین ۹۸۰ جانباز و تعداد ۹۶ آزاده سرافراز ابهری نیز در این دوران به ایفای نقش پرداختهاند.
وی با توضیح اینکه این شهرستان بیش از ۱۶۰ هزار نفر جمعیت دارد، ادامه داد: ابهر به لحاظ تقسیمات کشوری دارای ۳ شهر و ۷۱ روستا است که به لحاظ درصد جمعیت ۱۳۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان شهری و ۳۰ هزار نفر نیز روستایی است که ۱۵ درصد جمعیت استان را شامل میشود.
جزونقی با بیان اینکه تعداد صنایع مستقر شهرستان نزدیک ۲۵۰ واحد با بیش از ۱۵ هزار نفر اشتغال است، یادآور شد: بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان نیز سرمایهگذاری این صنایع است.
سرپرست فرمانداری ابهر با اشاره به اینکه ۴ شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی در شهرستان فعال است، ادامه داد: ۴۸ معدن فعال در این شهرستان وجود دارد همچنین به لحاظ تولیدات کشاورزی نیز یکی از محصولات اصلی ابهر انگور است به طوری بیش از ۱۲۰ هزار تن تولید انگور در این شهرستان تولید میشود همچنین گندم و حبوبات نیز از دیگر محصولات تولیدی هستند.
او با توضیح اینکه با استفاده از ظرفیت مردم و مسئولان بسترسازی برای تکمیل زنجیرههای وابسته کشاورزی و صنعتی یکی از برنامههایی است که در شهرستان دنبال میشود، افزود: ایجاد نمایشگاههای دایمی به ویژه در حوزه کفش نیز از دیگر برنامهها است.
سرپرست فرمانداری ابهر با یادآوری اینکه تکمیل زنجیرههای ارزش صنایع نساجی و همچنین تولیدات کشاورزی از دیگر بحثهای مورد توجه در شهرستان است، ادامه داد: در حوزه صنایع نیز استقرار صنایع کم آب مورد توجه قراردارد.
او با بیان اینکه مشکلات باید اولویت سنجی شده و مسائلی که بیشتر دغدغه مردم است باید مرتفع شود، گفت: موضوع تامین آب شرب شهری و روستایی با استفاده از منابع آب پایدار، ارتقا جاده ابهر - قیدار، دوبانده کردن جاده سلطانیه - قیدار، تأمین اراضی موردنیاز مساکن ملی، آسفالت راههای روستایی، گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار، تکمیل پروژه کلینیک تخصصی و تکمیل سالن سه هزار نفری از جمله مسائلی و مشکلات شهرستان است که باید اهتمام جدی برای حل آنها وجود داشته باشد.
انتهای پیام