ساره حسینی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در دانشگاه بیرجند در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هدف از حضور در این نمایشگاه، معرفی محصول نوآورانه نوشیدنیهای گیاهی فاقد قند و آداپتوژنیک به جامعه علمی و عموم مردم است.
وی با بیان اینکه قصد دارم با نمایش پتانسیل بالای این محصول، برای تولید انبوه و تجاریسازی آن، حمایت مالی جذب کنم، افزود: برقراری ارتباط با سایر پژوهشگران و متخصصان حوزه تغذیه و صنایع غذایی، فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و توسعه بیشتر این محصول است.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: با ارائه این محصول در نمایشگاه هفته پژوهش، بازخوردهای ارزشمندی از مخاطبان دریافت میکنم که به بهبود محصول کمک شایان توجهی خواهد کرد.
حسینی یادآور شد: نوشیدنی گیاهی فاقد قند و آداپتوژنیک نوشیدنی سالم و طبیعی بوده که از عصاره گیاهان دارویی و میوههای طبیعی تهیه شده و فاقد هرگونه قند افزوده و مواد نگهدارنده مصنوعی است که میتواند به کاهش اثرات استرس، اضطراب، خستگی و بهبود سلامت کلی کمک کند.
وی ادامه داد: این نوشیدنیها در سبکهای مختلفی مانند نوشابههای گازدار و چای و دمنوش عرضه میشوند و میتوانند به افزایش تمرکز و یادگیری کمک کنند. این نوشیدنیها دارای طعم دلپذیر و طبیعی، فاقد کالری و سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامینهای ضروری و جایگزین سالم و طبیعی برای نوشابههای گازدار هستند و افراد مبتلا به دیابت، افرادی که به دنبال سبک زندگی سالم هستند، ورزشکاران، کودکان و نوجوانان میتوانند از این محصول استفاده کنند.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: این پژوهش بر روی شناسایی گیاهان دارویی با خواص آنتیاکسیدانی بالا و فرمولاسیون ترکیباتی با طعم دلپذیر و پایدار متمرکز بوده و از روشهای مختلفی مانند بررسی منابع علمی، آزمایشهای آزمایشگاهی و ارزیابی حسی برای توسعه این محصول استفاده شده است.
حسینی، از مشکلات بر سر راه پژوهش خود گفت و یادآور شد: تولید انبوه نیازمند سرمایهگذاری اولیه قابلتوجهی برای خرید تجهیزات و مواد اولیه است و تأمین مداوم مواد اولیه باکیفیت و قیمت مناسب و اخذ مجوز تولید از چالشهای اصلی در تولید انبوه محصولات است، معرفی محصول به بازار و ایجاد شبکه توزیع مناسب نیز از دیگر چالشهای این حوزه است.
انتهای پیام