نوید رضا فرهانی صبح دوشنبه ۱۹ آذر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال از ۱۵۸ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در استان با سطحی نزدیک به ۸۸ هزار متر مربع ، ۱۷۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: در کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید میشود.
او گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت میشود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هر چین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.
اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
انتهای پیام