به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای سخنان خود در فرهنگسرای بهمن با گرامیداشت یاد و نام شهدا بیان کرد: کانون این محفل سه کتابی است که مقام معظم رهبری بر آنها تقریظ نوشتهاند. تقریظ نویسی رسمی کهن است و تقریظهای مقام معظم رهبری بر کتابهای ادبیات مقاومت که نزدیک ۷۰ اثر هستند را در محدوده معرفی یک اثر نباید خلاصه کرد.
وی توضیح داد: رهبر معظم انقلاب در سه دهه گذشته بر کتابهای حوزه ادبیات پایداری تقریظ نوشتهاند که نشان میدهد ایشان اهداف منضوری داشتهاند. با تحلیل محتوای تقریظهای ایشان میتوان گفت که ما در ادبیات جهاد، دفاع و مقاومت بُعدی از سیر و سلوک را میبینیم که با سایر روشها عرفانی متفاوت است. ما در طول تاریخ عرفان و معنویتهای جامعه و سیاست گریز داشتیم، اما در این آثار شاهد اصولی جامعه گرا و مبتنی بر سیر سلوک معنوی و عملی برگرفته از اندیشه حضرت علی(ع) است.
صالحی با خوانش برخی از تقریظهای مقام معظم رهبری بر آثار حوزه جهاد و مقاومت، ادامه داد: تقریظهای ایشان قابل توجه است و در انها تعبیرهایی معنا بخش را شاهد هستیم. در راهبرد این تقریظهایِ پیوسته، الگوسازی عینی را برای جوانان و نوجوان مشاهده میکنیم که درسآموز هستند. همچنین توجه و اعتماد به رویشهای انقلاب سومین نکته قابل توجه به تقریظهای مقام معظم رهبری است. این راهبرد میخواهد مسیری را برای اینده کشور مشخص کنند. چهارمین راهبرد تقریظ نویسی رهبر انقلاب معرفی سرمایههای معنوی و متکثر جامعه ما هستند که بخشی از آنها را شهیدان تشکیل دادهاند و تحرک بخشاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان درباره ضوروت توجه امنیت نرم توضیح داد: توجه مجدد به بخشهایی که در دوران دفاع مقدس و عرصه جهاد به آنها توجه کمتری شده است مانند: زنان، عزیزان افغانستانی یا روستاییها از دیگر راهبردهای عرصه جهاد و مقاومت هستند. تقریظهای مقام معظم رهبری در این آثار به ما کمک میکنند که به جزییات جریان جهاد و مقاومت توجه کنیم. حس من این است که ایشان در ایام رهبریشان همواره امنیت زیر ساختی و سخت را دنبال کردهاند و دستاوردهای آن را در حوزههای مختلف موشکی و پهپادها میبینیم، اما ایشان بیشتر امنیت سخت، امنیت نرم دفاعی را پیش گرفتهاند تا تاب آوری و انعطاف آنها بیشتر شود که طمع دشمنان را نابود کنند.
متن تقریظهای مقام معظم رهبری برای نخستین بار توسط مادران شهیدان مجید قربانخوانی، سید مصطفی موسوی و مرتضی عبدالهی قرائت شد.
مادر شهید مرتضی عبداللهی گفت:«مقام معظم رهبری با خواندن این کتاب بر ما منت گذاشتند و آرزوی طول عمر برای ایشان دارم.»
همچنین مادر شهید مجید قربانخوانی بیان کرد:«بخشی از وصیت نامه او را خواند و گفت من به مجیدم افتخار میکنم و یکی و یدانه من بود ۹ سال است برای او اشک میریزم و اکنون که در ایام فاطمیه هستیم به حضرت زهرا میگویم که ما در مقابل شما خجالت زده نیستیم.»
در پایان مادر شهید سید مصطفی موسوی با بیان خاطراتی تأکید کرد: «به مقام معظم رهبری پشت نکنیم چراکه کربلا تکرار خواهد شد.»
در ابتدای این مراسم «مهدی ابراهیمزاده»، مدیر حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب طی سخنانی اظهار داشت: صهیونیستها هراسان از رسیدن به پایان دست به هر جنایتی میزنند و هیچ حد و مرزی را نمیشناسند.
وی افزود: این قهرمانان و پشتوانههای فکری آنها بودند که قدرت ایران و جبهه مقاومت را تکثیر کردند و مرزهای جبهه مقاومت را تا پشت رژیم صهیونیستی آوردهاند.
ابراهیمزاده گفت: این سه شهید، سه جوان قهرمان از جنس جوانان امروز ایران هستند. ملت ایران از هیچکس نترسید و نخواهید ترسید. به نتانیاهو باید گفت که داستان زندگی آنها را در این کتابها بخواند.
مدیر حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: همین ملت ایران، داد مظلومان عالم را از شما خواهند گرفت. اگر غیرت امثال مجید بربریها با ندای حیدر حیدر اذناب شما، را راند، ظرفیتهای دیگر هم میتواند دودمان شما را نابود کند.
وی ادامه داد: قدرت انقلاب اسلامی بیش از آنکه به موشک وابسته باشد، به همین ذخیره فکری و هیئت و مسجد وابسته است که با ترور و شهادت از بین نمیرود؛ بلکه شعلهورتر میشود.
در «رویداد ملّی قهرمان» سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، علیرضا زاکانی شهردار تهران و سردار نائینی مهدی ابراهیم زاده معاون و رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری حضور داشتند.
در پایان این رویداد هدایای مقام معظم رهبری به نویسندگان و راویان کتابهای«هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» اثر تقدیم شد.
انتهای پیام