حسین رضوان یکشنبه، ۲۸ آبان در جمع خبرنگاران با ارائه شرح مختصری از اقدامات کمیته علمی و پژوهشی و با تأکید بر اجرای کار علمی در حوزه معرفتشناسی شخصیت بانوی مبارز، اظهار کرد: همایش علمی یکی از بخشهای پیشگام کنگره به شمار میرود که با عنوان کمیته علمی و پژوهشی از تدوین طرح کنگره کار خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به فعالیت ساختاری در این حوزه، تصریح کرد: از مجموعه افرادی که میتوانستند به غنای فضای علمی کنگره خواهر دباغ کمک کنند دعوت و جلسات متعددی برگزار شد.
رئیس کمیته علمی و پژوهشی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی، خواهر دباغ در ادامه، خاطرنشان کرد: تدوین و تهیه مقالات و طرحهای پژوهشی در حوزه شخصیت شناسی خواهر دباغ، زندگینامه و احوالات، سیره فکری، اخلاقی، مدیریتی، اجتماعی و سیاسی در خانواده و اجتماع، توجه به نقش دین، باورها و اعتقادات، اساتید و شخصیتهای اثرگذار بر سیره فکری و مبارزاتی و جریانشناسی مبارزاتی ایشان بخشی از اهداف کمیته علمی بود که در قالب ارائه مقالات انجام شد.
وی بررسی الگوی مدیریتی سبک زندگی این بانو در نقش خانوادگی و شخصیت اجتماعی و سیاسی را از دیگر اهداف کمیته دانست و افزود: بررسی تطبیقی اندیشههای خواهر دباغ و متفکران حوزه بانوان در عرصه ملی و بینالمللی نیز از دیگر بخشهاست.
رضوان با بیان اینکه بخشهای مختلفی از مراکز آموزش عالی را دخیل کردیم و با تعیین محورها سایت اینترنتی کنگره طراحی و فراخوان ارسال مقالات منتشر شد، گفت: طراحی پوستر همایش علمی کنگره و مکاتبه با مجموعههای علمی _پژوهشی در حوزههای علمیه و دانشگاههای مطرح کشور جزو اقداماتی بود که صورت گرفت.
وی در ادامه طراحی سامانه دریافت مقالات علمی، سامانه داوری مقالات و دعوت از اساتید زبده از مراکز علمی کشور برای داوری را از دیگر اقدامات خواند و افزود: ۱۳ نفر در این زمینه همکاری داشتند.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا با اشاره به ارسال ۷۰ مقاله به همایش، تاکید کرد: از این میزان ۳۷ اثر مورد پذیرش قرار گرفت و در نهایت هشت مقاله برتر انتخاب شد.
انتهای پیام