معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: مطالعات نشان داده‌ که نمک صورتی به علت وجود فلزات سنگین تهدیدی برای سلامتی بوده و تاکنون هیچ مجوزی برای تولید و بسته‌بندی آن از سوی سازمان غذا و دارو صادر نشده است.

محمد اسماعیل شهاب‌الدین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نمک صورتی به علت وجود فلزات سنگین مانند سرب، آرسنیک، کادمیوم و جیوه در بلند مدت سبب تجمع فلزات در بدن خواهد شد.

وی افزود: تجمع فلزات سنگین در بدن می‌تواند موجب مسمومیت، مشکلات پوستی، سرطان، اثرات منفی بر سیستم عصبی، آسیب به کلیه‌ها و استخوان‌ها، افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: کمبود یُد، از دیگر عوارض نمک صورتی است در حالی که ید ماده معدنی ضروری برای سلامت غده تیروئید بوده و نقش حیاتی در تولید هورمون‌های تیروئید ایفا می‌کند.

شهاب‌الدین تأکید کرد: کمبود ید در رژیم غذایی، منجر به مشکلاتی مانند گواتر، کاهش فعالیت تیروئید و در موارد شدیدتر، مشکلات رشد و نمو در کودکان می‌شود.

وی افزود: با اطلاع از شهروندان و پیگیری کارشناسان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان چهار تن نمک صورتی فاقد مجوز در یک واحد تولیدی شناسایی، ضبط و منهدم شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403081511078
  • خبرنگار : 50260