همبرگرهای مک‌دونالد بازهم قربانی می‌گیرد؟

عفونت‌های مرتبط با همبرگرهای مک دونالد در ایالات‌متحده به ۷۵ مورد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) روز جمعه (۲۵ اکتبر) اعلام کرد که تعداد افراد آلوده به اشرشیاکُلی(E coli) مرتبط با همبرگرهای مک دونالد از ۴۹ مورد به ۷۵ مورد افزایش یافته است.

سندرم همولیتیک اورمیک در ارتباط با این باکتری، یک بیماری جدی ایجاد می‌کند که می‌تواند باعث نارسایی کلیه شود. گفته می شود که سویه E coli O۱۵۷:H۷ که باعث مرگ یک نفر شده است، باعث بیماری بسیار جدی به خصوص برای افراد مسن، کودکان و افرادی که نقص ایمنی دارند، می‌شود.

این شرکت اعلام کرد، بزرگ‌ترین فست فود زنجیره‌ای جهان به‌طور موقت ارائه کوارتر پاندر را در یک پنجم از ۱۴ هزار رستوران آمریکایی خود که تحت تأثیر قرار گرفته بودند، متوقف کرد.

یافته‌های اولیه FDA و همچنین این شرکت نشان داد پیازهای خرد شده مورد استفاده در این نوع همبرگر، منبع احتمالی شیوع بیماری بوده است. وزارت کشاورزی ایالات‌متحده اعلام کرد، اگرچه پیاز مظنون احتمالی است، اما در حال آزمایش نمونه‌هایی از گوشت گاو مورد استفاده در همبرگر برای E coli است.

طبق گزارش رویترز، سهام مک دونالد در معاملات دیروز دو درصد کاهش یافت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403080503062
  • خبرنگار : 50105