رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

تولید سالانه ۶۰۱ هزار تن محصولات دام و طیور در آذربایجان‌غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه ۶۰۱ هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

خسرو شهبازی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: میزان تولید گوشت قرمز استان در سال زراعی گذشته ۵۶ هزار تن بوده که ۶.۲ درصد از کل تولیدات کشوری بوده و رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.

وی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان ۱۰ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه نیز ۳۴ تن است.

رئیس جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از ۱۰۸ هزار تن ۳.۸ تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم و نیاز روزانه بین  ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.

شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ نیز با تولید ۱۳ هزار و ۴۹۰ تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به آذربایجان‌غربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف ۱۳.۵ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه ۱۲۵ تن است.

وی با بیان اینکه استان با ۳۹۷ هزار تن تولید، سالانه ۳.۲ درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق را به خود اختصاص داده است، گفت: سرانه مصرف ۱۱۰ کیلوگرم بوده و یک هزار و ۲۴ تن نیاز مصرفی استان است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403080502909
  • خبرنگار : 50136