امیر حسن زاده در حاشیه جشنواره ملی نان در کرمان در گفت و گو با ایسنا از اهمیت صنعت غذا سخن گفت و اظهار کرد: باید زنجیره تهیه، تولید و بستهبندی غذا تکمیل شود.
به اعتقاد وی، ۱۰ میلیون تن مواد کشاورزی خام در استان کرمان تولید میشود که باید با فراوری، آنها را به محصولات غذایی قابل صادرات تبدیل کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان بر لزوم همکاری و هماهنگی سازمانهای غذا و دارو و استاندارد تاکید کرد و در ادامه افزود: دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان در کرمان در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم، این جشنواره یک رویداد گردشگری است.
وی با اشاره به ثبت ملی حدود ۳۰ خوراک استان گفت: با توجه به ظرفیتهای بالقوه کرمان از جمله تنوع اقلیم و وجود اقوام مختلف، میتوان رویدادهای متعدد گردشگری با محوریت غذا در این خطه برگزار کرد.
به گفته حسن زاده، غذا عصاره فرهنگ هر منطقه است و گردشگری خوراک میتواند تاثیرات بسیار مثبتی بر روح و روان انسانهای مختلف داشته باشد.
معاون استاندار کرمان با بیان این مطلب که باید در حوزه غذا به بازارهای خلیج فارس و CIS توجه شود، عنوان کرد: در حوزه غذا حدود ۱۵۰ شرکت فعال داریم که تعدادی از آنها در حوزه صادرات کار کردهاند.
به اعتقاد وی، با توجه به نخلستانهای استان کرمان، باید در حوزه فراوری خرما ورود پیدا کنیم که باید از ظرفیت دانشگاهها در این زمینه استفاده کرد.
حسنزاده در پایان بر لزوم برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه غذا تاکید کرد و پیشنهاد داد تا از شرکتهای دانش بنیان و ( R&Dسیستم یا واحد تحقیق و توسعه) استفاده شود.
به گزارش ایسنا، دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان کشور از ۲۴ مهرماه در پارک «مادر» شهر کرمان در حال برگزاری است و تا ۲۷ مهر برپاست.
انتهای پیام