راهکار اندونزی برای خودکفایی غذایی

پرابوو سوبیانتو، رئیس جمهور منتخت اندونزی، قصد دارد مناطق کاشت محصولات غذایی را به میزان سه میلیون هکتار در پنج سال آینده گسترش دهد تا محصولات اصلی را در یک برنامه خودکفایی غذایی کشت کند.

به گزارش ایسنا، پرابوو که در انتخابات ریاست جمهوری فوریه پیروز شد، متعهد شده است که پس از روی کار آمدن خود در ۲۰ اکتبر، در چهار سال آینده به خودکفایی غذایی دست یابد.

داده‌های دولتی اندونزی نشان می‌دهد که اندونزی در حال حاضر ۷.۴ میلیون هکتار زمین کشاورزی دارد که ۸.۵ درصد در مقایسه با ۸.۰۸ میلیون هکتار در سال ۲۰۱۵ کاهش یافته که به دلیل تبدیل زمین برای مناطق مسکونی و صنعتی است.

معاون وزیر کشاورزی این کشور اظهار کرد که پرابوو می‌خواهد این وسعت را به میزان ۳ میلیون هکتار و تقریباً به اندازه بلژیک، برای کاشت برنج، ذرت و سویا افزایش دهد. وی افزود که ایجاد مزارع جدید برنج برای تضمین آینده ضروری است. در حال حاضر ما در حال برنامه ریزی برای ۳ میلیون هکتار زمین‌های کاشت جدید هستیم.

وی گفت: تصور نکنید سه میلیون هکتار از جنگل‌های بکر را پاکسازی می‌کنیم تا به شالیزار تبدیل شود. زمین‌های باتلاقی وجود دارد که می‌توانیم شالیزار کنیم. اندونزی در اوایل سال جاری حدود ۱۰۰ هزار هکتار از باتلاق های استان سوماترای جنوبی را به مزارع برنج تبدیل کرد تا تولید برنج خود را افزایش دهد.

تولید برنج اندونزی در سال جاری ۳۰.۸۶ میلیون تن پیش بینی شده که برای برآورده کردن کل تقاضای برآورد شده ۳۱.۲۱ میلیون تن کافی نیست. جاکارتا ۳.۶ میلیون تن سهمیه واردات برنج را برای سال ۲۰۲۴ تصویب کرده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ مهر ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403072216687
  • خبرنگار : 50105