کاظم قربانپور در حاشیه بازدید از مرغداریهای سطح شهرستان در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اهداف وزارت جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی مردم، اظهار کرد: تأمین تمام ذخایر استراتژیک از اهداف وزارت جهاد کشاورزی است.
وی با بیان اینکه کفایی در تولید گوشت سفید و مرغ جزو اولویتهای شهرستان محسوب میشود، خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون با ۳ میلیون و ۴۰ هزار قطعه جوجه ریزی در ۴۱ واحد مرغداری گوشتی شهرستان بیش از ۵۰۰۰ تن گوشت مرغ تولید و در سطح شهرستان و سایر نقاط استان توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر بیان کرد: در همین راستای نیز از ۲ واحد فعال مرغ تخمگذار شهرستان بیش از ۲۵۰۰ تن تخممرغ در سطح شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
قربانپور از این شهرستان به عنوان یکی از قطبهای تولید گوشت سفید مرغ در استان نام برد و اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری و همافزایی دستگاههای اداری و همچنین زنجیره تولید گوشت مرغ و سایر مرغداران و بهرهبرداران شهرستان همه واحدهای تولیدی فعال بوده و تاکنون ۷۳ نوبت جوجهریزی انجام شده است.
شهرستان کاشمر دارای ۴۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیتی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است.
انتهای پیام