معاون برنامهریزی فرمانداری رفسنجان با حضور مسئولان مرتبط از اجرای این طرح در یکی از مجتمعهای تولید نان رفسنجان بازدید کرد.
وی در این بازدید اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیته کاری کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان با موضوع بررسی پخت نان کامل در رفسنجان، ۱۲ نانوایی مورد تایید کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرار گرفت که از این تعداد چهار مورد مجوزهای لازم را از بهداشت شهرستان دریافت و پخت نان کامل را آغاز کردند.
محمدرضا رحمانی افزود: امیدواریم بقیه نانواییها هم مراحل اخذ مجوزهای بهداشت را طی و شروع به پخت و توزیع نان کامل کنند.
وی با اشاره به فواید مصرف نان کامل گفت: وجود سبوس و جوانه گندم در نان موجب پیشگیری از مشکلات گوارشی، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کبد چرب، چاقی و دیگر بیماریها میشود.
معاون فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: یک کارخانه آرد در رفسنجان علاوه بر اینکه در حال تولید آرد کامل است، قرار است با خرید و وارد کردن دستگاههای به روز، با تولید انبوه این آرد، هم شهرستان را به خودکفایی برساند و هم در سطح استان کرمان آرد کامل توزیع کند.
انتهای پیام