فاطمه کیخایی در گفت وگو با ایسنا، میان وعده را یکی از منابع اصلی دریافت کالری عنوان کرد و افزود: دانش آموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده سالم در بین ساعات درسی جهت یادگیری بهتر و تمرکز در کلاس نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید برای نگه داشتن قند خون در حد طبیعی، حتما میان وعده سالم، استفاده کنند بیان کرد: با مصرف میان وعده، فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز دانش آموزان در حد مطلوب باقی می ماند و نخوردن میان وعده ها با کاهش قند خون در این افراد همراه است که خود می تواند با پرخاشگری، عدم توجه کافی به دروس در کلاس و عدم تمرکز و یادگیری کافی همراه باشد.
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان گفت: بهترین میان وعده ها برای دانش آموزان لقمه نان و پنیر و گردو، انواع میوه ها و سبزیجات تازه و میوه های خشک، مغزدانه ها، شیر و بیسکویت های سبوس دار میباشد.
کیخایی افزود: میان وعدههایی مانند چیپس و غلات حجیم شده نه تنها ارزش غذایی کمی دارند بلکه یکی از دلایل اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان هستند و استفاده از نان های محلی از جمله نانهای خشک و نانهای سبوس دار نیز میتواند گزینه مناسبی برای مصرف میان وعده ها در بین دانش آموزان باشد.
انتهای پیام