معاون‌ استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی

معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد.

داود شهرکی شامگاه دوشنبه در نشست شورای استاندارد استان و کمسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، افزود: سلامت محصولات غذایی مولفه‌ای مهم در سلامت مصرف کننده است.

وی بیان کرد: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده می‌شود و از این سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی استان با تولید انواع محصولات زراعی و باغی، دامی و شیلاتی برای ارتقای امنیت غذایی یک ظرفیت استثنایی محسوب می‌شود.

معاون استاندار گفت: به کارگیری فناوری شرکت های دانش بنیان در امر تولید، بهره گیری از طرح های نوآورانه و دانش محور، تولید با کیفیت محصولات غذایی را بسیار کارساز می کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403062011960
  • خبرنگار :