علی اسدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۰ مورد آتش سوزی در مساحت بیش از ۴۰ هکتار اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به اینکه عوامل طبیعی و انسانی در بروز این آتش سوزی ها نقش داشته اند، گفت: وقوع بارندگی ها و پوشش خوب و متراکم علوفه در مراتع، خشکیدگی آن ها در این بازه زمانی و گرمای زیاد هوا عوامل طبیعی در بروز آتش سوزی هاست.
اسدی افزود: انداختن بطری آب و یا شیشه در مراتع همانند ذره بین عمل می کند و سبب روشن شدن آتش می شود.
وی توصیه کرد، کشاورزان به طور جدی از سوزاندن ته چرهای زمین های کشاورزی خود خودداری کنند و اگر این اقدام نیز انجام شد از خاموش کردن آن اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام