به گزارش ایسنا، این نمایش بومی میدانی روایتی از تاریخ پرفراز و نشیب و باشکوه استان مازندران با نویسندگی ، طراحی و کارگردانی حمید حسین خانی و تهیه کنندگی ابراهیم بهادری است.
در این نمایش قصههایی همچون آرش کمانگیر، قوم تپور و مقابله آنها با اسکندر مقدونی ، قصههای مربوط به سقیفه و شهادت حضرت زهرا (س) ، واقعه کربلا ، قصه حمله مغول به ایران و مقابله شیخ خلیفه مازندرانی رهبر قیام سربداران با آنها ، قصه تشکیل حکومت علوی توسط حسن بن زید و مقابله مردم با حکومت عباسی و طاهری، قصه حماسه آمل ۱۳۶۰ و ایستادگی مردم آمل در برابر کمونیستها و در دفاع مقدس از جمله عملیات والفجر ۸ و جانفشانی غواصان و رزمندههای استان مارندران و در نهایت شهدای مدافع حرم این استان پرداخته میشود.
در این نمایش ۲۴۰ نفر همکاری دارند که حدود ۱۵۰ نفر آنها از هنرمندان و هنروران بومی استان و مابقی از هنرمندان درجه یک سینما و تئاتر همچون رحیم حاجی تبار (طراح صحنه و دکور) ،محسن روزبهانی (جلوههای ویژه میدانی). علی براتی(طراح حرکت ) ، حمید حسین خانی (طراح صدا)، علیرضا کریمی(طراح نور)، محمدرضا امیری ( صدابردار)، زهرا لنگری(طراح لباس) ، شورش معروفی (طراح گریم)، مهدی عربپور( مدیر تولید)، مسعود حاتمی کوجانی(دستیار یک کارگردان و برنامه ریز) ، رضا راد ( بازیگردان) و با نقش آفرینی بابک والی روی صحنه هستند.
حمید حسینخانی که پیش از این به عنوان طراح صدا در پروژههای میدانی سطح کشور فعالیت داشته ، پس از کنسرت نمایش راه عشق، نمایش میدانی صدای پای عشق سومین تجربه کارگردانی اش در حوزه نمایشهای میدانی را با عنوان «راز سرزمین عشق« بر روی صحنه برده است.
انتهای پیام