به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان امور اراضی کشور، سیدحسن ربانی صبح امروز در دومین نشست ستاد مرکزی هیأتهای واگذاری زمین بیان کرد: نظارت بر طرحهای اجرا شده در اراضی واگذاری لازم و ضروری است و موجب جلوگیری از تغییر کاربری اراضی میشود.
وی با اشاره به اینکه در انتخاب عوامل نظارتی باید دقت و توجه لازم صورت گیرد تا افراد شایسته و امین در این حوزه انتخاب شوند گفت: نظارت صحیح و اصولی بر اجرای طرحها در اراضی واگذاری باعث کاهش پروندههای قضایی و اجتماعی خواهد شد.
انجام اقداماتی در سازمان امور اراضی برای طرح جوانی جمعیت
رئیس سازمان امور اراضی کشور در این نشست گفت: اقدامات خوبی در سازمان امور اراضی کشور برای طرح جوانی جمعیت انجام شده و مشوقها و تخفیفهای خوبی برای فروش و اجاره بهای اراضی واگذاری برای این طرح در نظر گرفته شده است.
رضا افلاطونی افزود: طبق قانون دستگاههای صادر کننده پروانه تأسیس و موافقت اصولی و عوامل نظارتی باید هر شش ماه یکبار از طرحهای اجرا شده در اراضی واگذاری بازدید کنند و گزارش پیشرفت فیزیکی اجرای طرح و انحراف از طرح مصوب را ارائه کنند.
وی ادامه داد: هماهنگیهایی با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی صورت گرفته تا از کارشناسان آن سازمان برای نظارت بر اجرای طرحها استفاده شود.برای طرحهای بالای پنج سال واگذاری و پیشرفت فیزیکی زیر ۵۰ درصد فسخ صورت میگیرد.
رضاافلاطونی با اشاره به کسب مقام برتر سازمان در ارزیابی خدمات الکترونیکی دستگاهها در چهار محور دولت کاربرمحوری، شفافیت، یکپارچگی و مشارکت گفت: تمام فعالیتهای سازمان در بستر سامانه انجام میشود تا ارائه خدمات به مردم به بهترین شکل انجام شود.
دومین نشست ستاد مرکزی هیأتهای واگذاری زمین در سال ۱۴۰۳ با حضور نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان امور اراضی کشور، نمایندگان قوه قضائیه در ستاد مرکزی و وزارت کشور، معاون توسعه و ساماندهی اراضی و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان در حوزه ریاست سازمان امور اراضی کشور برگزار شد.
انتهای پیام