دکتر مصطفی صالحی زاده، شامگاه جمعه ۲۵ خرداد در کارگروه تولید نان کام استان افزود: ترویج تولید آرد کامل و مصرف نان کامل (سبوس دار) که در مقایسه با سایر نانها میزان بیشتری از ویتامینها، املاح معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند و باعث بهبود کیفیت تغذیه مردم می گردد، از اهداف استراتژیک معاونت غذا و دارو در سال جاری است
وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها،کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع ۲، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند
دکتر صالحی افزود: به منظور بررسی مشکلات و مسائل فنی تولید آرد کامل و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در سطح استان سیستان و بلوچستان کارگروه تولید نان کامل به همت معاونت غذا و دارو زاهدان تشکیل شد.
وی عنوان کرد: این کارگروه با حضور نمایندگان ارگان های مرتبط با تولید نان از جمله اداره کل استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، اداره کل صمت، استانداری، انجمن صنفی تولید آرد و اتحادیه نانوایان تشکیل و اولین جلسه هم اندیشی آن در محل معاونت غذا و دارو زاهدان برگزار شد و مقرر گردید جهت بهره مندی هم استانی های عزیز از فواید مصرف نان کامل، تولید آرد کامل با حمایت اعضای این کارگروه در آینده نزدیک در استان سیستان و بلوچستان آغاز گردد.
دکتر صالحی زاده گفت: برای اجرایی شدن این طرح نیاز به مشارکت همه دستگاه های متولی و مشارکت فعالین اقتصادی هستیم.
انتهای پیام