ارتقاء تولید گوشت مرغ به ۵۸ هزارتن در سیستان‌وبلوچستان تا پایان امسال

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی استان گفت: در سال گذشته ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و ۴۵۰۰ تن از مرغداری های بومی، مجموعا ۴۵۰۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

علیرضا دهمرده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴ میلیون و ۲۹۶ هزارو ۷۸۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر ۲۶ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: در قالب یک برنامه با مشارکت بهره برداران تا پایان ۱۴۰۳ و با بهره بردارای از واحدهای جدید الاحداث و همچنین فعالسازی واحدهای راکد، میزان تولید گوشت مرغ را از ۴۵ هزار تن کنونی با رشد ۲۹ درصدی  به ۵۸ هزارتن خواهیم رساند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403030603783
  • خبرنگار :