به گزارش ایسنا، شهروندان یمنی در صنعا و شهر الحدیده در محکومیت جنگ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه راهپیمایی برپا کردند. ساکنان شهر «تعز» نیز پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی کردند و شرکتکنندگان در آن موضع بینالمللی درقبال محاصره و تجاوزات علیه غزه را محکوم کرده و خواستار لزوم اجرای قوانین بینالمللی درخصوص مسأله فلسطین شدند.
براساس گزارش شبکه خبری المیادین، شهروندان اردنی نیز در امان راهپیمایی در حمایت از مقاومت فلسطین برگزار کرده و خواستار گشایش گذرگاه رفح و افزایش کمکرسانیها به نوار غزه شدند.
در همین راستا، جبهه مراکشی در حمایت از فلسطین و مبارزه با عادیسازی روابط، تجمعاتی در همبستگی با فلسطین در شماری از شهرهای این کشور برگزار کرد.
دیدهبان مبارزه با عادیسازی روابط مراکش، کشتار و نسلکشی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
معترضان در شهر «ابی الجعد» شعارهایی در همبستگی با فلسطینیان سر داده و خواستار توقف کشتارجمعی در غزه شدند.
ساکنان منطقه «خنیفرة» در مقابل مسجد این شهر با در دست داشتن پرچمهای فلسطین تجمعی برگزار کردند.
ساکنان شهر «الفقیه بن صالح» نیز تجمعی در حمایت از غزه ترتیب داده و با سردادن شعارهایی استقامت و پایداری ساکنان غزه را ارج نهاده و خواستار توقف بمباران و کشتار شدند.
در شهر «طنجه» نیز شهروندان مراکشی با برپایی راهپیمایی عادیسازی روابط با اشغالگران را محکوم کردند.
شهر «رباط» پایتخت مراکش نیز شاهد برپایی راهپیمایی در همبستگی با ساکنان نوار غزه بود که با تجاوزات رژیم صهیونیستی و جنایتهای بیوقفه این رژیم دست و پنجه نرم میکنند.
شرکتکنندگان در این راهپیمایی عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر را محکوم کردند.
۱۲۲ شهر مختلف مراکش از جمله رباط پایتخت آن تقریبا هر روز شاهد تجمعهای گسترده مراکشیها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، لغو محاصره و کمکرسانی هستند.
در همین رابطه، شهروندان تونسی نیز روز جمعه راهپیمایی در حمایت از مقاومت فلسطین برگزار کرده و شرکتکنندگان در این تظاهرات با در دست داشتن پرچمهای فلسطین و گروههای مقاومت فلسطین، شعارهایی را در حمایت از مسأله فلسطین و در محکومیت عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر سر دادند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شده و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورده است.
در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه بهویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.
انتهای پیام