به گزارش ایسنا، دکتر مجید محمدی در کارگاه نهمین کنفرانس بینالمللی زلزله گفت: پیرو ماموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی به پژوهشگاه زلزله و با حمایت بنیاد ملی علم ایران مقرر شد تا سند ملی نیازهای پژوهشی کشور در حوزه زلزله تهیه شود که تدوین این سند به پژوهشگاه واگذار شده است.
وی با بیان اینکه امکانات کشور در زمینه پژوهش همانند سایر کشورها محدود است، اظهار کرد: بر این اساس تحقیقات دانشجویان و بودجههای پژوهشی باید در راستای رفع نیاز کشور و همچنین رسیدن به مرجع علمی کشور استفاده شود، در غیر این صورت هدر رفت منابع را در پی خواهد داشت.
محمدی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم به این هدف دست یابیم نشست ویژهای با نخبگان صنعتی و دانشگاهی خواهیم داشت و با استفاده از نظرات آنها راهکارهایی را برای ایجاد زیر ساخت های حوزه پژوهشی زلزله ارایه دهیم.
استاد پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه خاطرنشان کرد: موضوعاتی که در این نشست ویژه مطرح میشود را پس از دستهبندی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهیم کرد.
محمدی تاکید کرد: با تدوین و ابلاغ سند ملی پژوهشهای زلزله، نقشه راه پژوهش کشور در حوزه زلزله به تمامی مراکز پژوهشی کشور اعلام خواهد شد. در حال حاضر بسیاری از دانشجویان رشته زلزله در انتخاب موضوع پایاننامه یا رساله خود سردرگم هستند که با نیازسنجی که صورت میگیرد پژوهشهای هدفمند در حوزه زلزله صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام