به نقل از ارث، در شلوغی زندگی تحصیلی، جایی که فشار دائماً روی دانشجویان است و اغلب خود را درگیر چندین چالش ذهنی میبینند، پرنده نگری، راهحل ساده و در عین حال موثر برای رهایی از استرس و مسائل مربوط به سلامت روان است.
نتایج تحقیق اخیر نشان میدهد که چگونه پرندهنگری میتواند در این مسیر کمککننده باشد.
پرندهنگری و بهبود ذهنی
نتایج نشان میدهد که مشارکت فعال در فعالیتهای طبیعت، بهویژه تماشای پرندگان، بهطور قابلتوجهی سلامت روانی را افزایش میدهد و پریشانی روانی را کاهش میدهد. این کشف به ویژه برای دانشجویان دانشگاهی که اغلب با سطوح بالایی از مشکلات سلامت روان مواجه هستند نیز امیدوارکننده است.
درگیر شدن با پرندگان و محیطهای طبیعی ابزار ارزشمندی برای بهبود وضعیت روانی کلی آنان است. پرندهنگری ممکن است منبع تسکین بسیار مورد نیاز در زندگی پر استرس تحصیلی و شخصی آنها باشد.
تاثیر طبیعت بر سلامتی
این تحقیق نتایج سلامت روان فعالیتهای مختلف مبتنی بر طبیعت را مقایسه کرد. برای انجام این کار، آنها آزمایشی ایجاد کردند که در آن شرکتکنندگان به سه گروه مجزا طبقهبندی شدند. گروه اول در طبیعتگردی منظم شرکت کردند، گروه دوم در جلسات سازمان یافته پرندهنگری شرکت کردند و گروه سوم که بهعنوان کنترل عمل میکردند، در هیچ تعامل طبیعی ساختاریافتهای شرکت نکردند.
پرندهنگری، با سهولت دسترسی و تأثیر عمیق، در واقع میتواند استراتژی کلیدی برای افزایش رفاه دانشجویان در دانشگاههای سراسر جهان باشد.
این مطالعه در مجله Journal of Environmental Psychology منتشر شده است.
انتهای پیام