مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که مسؤولان این رژیم به این نتیجه رسیدند که در مذاکرات باید امتیاز بدهند و در جنگ غزه به بن‌بست خورده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روسای ستاد ارتش، موساد و شاباک چند روز پیش به این توافق رسیدند که دادن امتیازات در مساله مذاکرات تبادل‌ اسرا امری ضروری است و پیشرفت در مذاکرات کنونی بعد از نشست این مقامات بوجود آمد.

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت نوشت که رهبران سرویس‌های امنیتی چند روز پیش در نشستی به این نتیجه رسیدند که جنگ غزه به بن بست رسیده است.

این روزنامه توضیح داد که فرماندهان سرویس‌های امنیتی در مورد اولویت بازگرداندن اسیران صهیونیست «در ازای بازگشت فلسطینیان به شمال نوار غزه بدون قید و شرط و عقب‌نشینی از نتزاریم» به اتفاق نظر رسیدند.

این رسانه صهیونیستی گزارش داد که نشست ۱۱ روز پیش برگزار شده و سرنوشت‌ساز بوده است و نقطه تحولی در موضع اسرائیل درمورد توافق تبادل اسرا ایجاد کرده است.

مسؤولان صهیونیست به این نتیجه رسیدند که در سایه عدم حمایت‌های آمریکا از حمله به رفح، جنگ غزه به بن بست رسیده است. آن‌ها همچنین به این نتیجه رسیدند که بدون ایجاد آرامش در غزه امکان رسیدن به توافق درخصوص جبهه شمالی نیز وجود ندارد.

در بخشی از این گزارش آمده است: مسؤولان اسرائیلی به این نتیجه رسیدند که ارتش این رژیم جنگ موثری در غزه ندارد و نتانیاهو و بن‌گویر این واقعیت را نادیده می‌گیرند. رهبران دستگاه های امنیتی اسرائیلی به این نتیجه رسیدند که اسرائیل دو عنصر اساسی را از دست داده است و آن ها حمایت های آمریکا و اتحاد مردم هستند.

طبق این گزارش‌ها، هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش به خاطر تحمیل بزرگترین شکست نظامی تاریخ به اسرائیل و به عنوان کسی که نتوانست شکست را به پیروزی تبدیل کند، به یاد خواهد ماند.

این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید دارد تغییری در اهداف جنگ ایجاد نشده است و این رژیم حل و فصلی را درباره رفح نمی‌پذیرد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون توافق» انجام می‌شود.

همچنین تبعات سیاسی چنین حمله‌ای برای تل‌آویو در سطح بین‌المللی به شدت افزایش یافته و به دنبال گسترش موج اعتراضات در همبستگی با فلسطین در نقاط مختلف جهان این رژیم هر چه بیشتر منزوی می‌شود.

دولت آمریکا به اسرائیل هشدار داده بدون داشتن آنچه «طرح واقع‌بینانه برای خارج کردن غیرنظامیان از حوزه آسیب» خوانده به رفح حمله نکند و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته که واشنگتن هنوز چنین طرحی را مشاهده نکرده و تل‌آویو را تحت فشار گذاشته که این حمله را اجرا نکند.

به نوشته نشریه آمریکایی، دولت بایدن تلاش داشته تبعاتی را متوجه روابطش با رژیم صهیونیستی همچون قطع کمک‌های نظامی یا وتو کردن‌ها به ضرر این رژیم در سازمان ملل، نکند اما در صورت اجرای عملیات صهیونیست‌ها در رفح بدون کسب تایید از واشنگتن، این دولت مجبور به برخورد خواهد شد. همچنین چنین حمله‌ای روابط رژیم صهیونیستی با مصر و به اصطلاح فرآیند «عادی سازی روابط» این رژیم با عربستان سعودی را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403021611077
  • خبرنگار : 71579