به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس کشور با ابراز خرسندی از ابتکار و سرعت عمل سازمان نوسازی مدارس کشور در تهیه و تدوین این سند مهم، گفت: رونمایی از این برنامه نشانه کیاست و کنشگری فعال شماست، هرکاری که با طرح و بر نامه پیش برود یقینا موفقیت آمیز خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول مطالبه رهبر معظم انقلاب است، اظهارکرد: گزارش عملکرد اجرایی کردن مجموعه گوش به فرمان ولی به منزله نقشه راه سازمان نوسازی مدارس کشور در سال گذشته در راستای تحقق منویات معظم له را که با عنوان « به قله نزدیکیم، خستگی ممنوع» برگرفته از توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی تدوین شد، گزارشی امید آفرین است و از همه کسانی که در تحقق فرامین رهبری در حوزه مدرسه سازی تلاش داشته اند، قدردانی میکنم.
صحرایی ادامه داد: خوشبختانه سازمان نوسازی مدارس کشور با عملکرد خوبی که داشته همواره امید آفرین است و هرجا فرصتی میشود این را بازگو میکنیم.
وی با بیان اینکه فضای آموزشی و طراحی آن در واقع به عنوان «معلم سوم» دانش آموزان مطرح است، گفت: این نکته بیانگر اهمیت کار شما در فرایند تعلیم و تربیت است. موضوع طراحی فضاهای آموزشی و لزوم بهره گیری از معماری ایرانی، اسلامی از موضوعات مورد تاکید است که امیدواریم در فضاهای جدیدی که ساخته میشود، هویت بخشی و استفاده از نمادهای ایرانی و اسلامی و رنگها وطرحهای خاصی که برگرفته از فرهنگ دینی و ملی ماست برجسته و نمودار باشد.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبتهای خود به ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی در پیشبرد امور اشاره کرد و افزود: مردمی سازی از شعارهای دولت سیزدهم است و خوشبختانه مصادیق بسیار خوب آن را در مجموعه نوسازی مدارس میبینیم که بسیاری از فعالیتها رنگ و بوی مردمی دارد . البته این موضوع در بخشهای مختلف تعلیم و تربیت باید به طور جدیتر مورد توجه قرار گیرد.
صحرایی با بیان اینکه حضور و همراهی خیرین مدرسه ساز بسیار ارزشمند است، اظهارکرد: تکریم و تقدیر خیرین همواره باید در اولویت مدیران باشد.
وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم اهتمام به تکمیل پروژههای نیمه تمام را از دیگر اولویت های وزیرآموزش و پرورش در بحث فضاهای آموزشی برشمرد و خاطرنشان کرد: ساخت، تکمیل و تجهیز مدارس را برمبنای توسعه عدالت دنبال کنید.
وی تاکید کرد: به لطف خدا درخت تعلیم و تربیت امروز تنومند و تناور شده و این حاصل زحمات همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت است که جا دارد از همه عزیزان تشکر و قدردانی داشته باشم.
صحرایی نکته مورد توجه دیگر را ملزم کردن انبوه سازان و سازندگان مجتمعهای مسکونی در تکلیف خود به تامین فضاهای آموزشی برشمرد و تصریح کرد: ادارات کل استانها نیز این موضوع را به طور جدی پیگیری کنند.
وزیر آموزش و پرورش به تکلیف برنامه هفتم توسعه در ساخت ۲۰۰ مجتمع بزرگ آموزشی در مناطق مختف کشور اشاره کرد و افزود: خوشبختانه میبینیم که سازمان نوسازی مدارس به خوبی موضوع مدرسه سازی را پیش میبرد، امیدواریم با ساخت مجتمع های شاخص تراز سند تحول یک کار تمدنی را در این حوزه شاهد باشیم.
در این جلسه به دستور وزیر آموزش و پرورش سند «مسیر خدمت نهضت مدرسه سازی ایران» مستند به نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نخستین لبیک وزارت آموزش و پرورش به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان در ۱۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ رونمایی شد.
در ادامه این جلسه، خانمحمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نیز، گفت: گوش به فرمان ولی عنوان مجموعه ای است که سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نخستین مجموعه آن را در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ با تاسی از بیانات حکیمانه و ارزشمند رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان سراسر کشور به مناسبت گرامیداشت مقام شامخ معلم در سال۱۴۰۲، تهیه، تدوین و به مدیران ستادی و استانی ابلاغ کرده است.
نتایج و دستاوردهای اهتمام خانواده بزرگ نوسازی مدارس کشور و به عبارتی گزارش عملکرد سازمان درتحقق منویات معظم له به عنوان «در مسیر قله (۱) خستگی ممنوع » دراین گردهمایی رونمایی و ارائه شد. همچنین مجموعه «گوش به فرمان ولی ۲» به عنوان نقشه راه سازمان در نیل به اهداف مذکور با محوریت بیانات مقام عظمای ولایت با معلمان گرانقدر در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ است.
انتهای پیام