این کمیته امروز ۹ اردیبهشت با حضور معاونان غذا ودارو و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان جهاد کشاورزی، غذا و دارو، اتحادیه نانوایان، اداره غله استان، مدیران شرکتهای تولید آرد، تعدادی از نانوایان و سایر دستگاههای ذیربط تشکیل شد.
آذر بنگلی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: پیرو مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مقرر شد در راستای ارتقاء سطح کیفی نان و سلامت جامعه، تولید و عرضه نان کامل در سراسر کشور اجرا شود. لذا هر استان ملزم به معرفی یک تا سه کارخانه به صورت داوطلب جهت تولید آرد کامل با رعایت استانداردهای لازم است.
وی افزود: هدف از تشکیل این کمیته، نظارت بر فرآیند تولید و عرضه نان کامل، تدوین استانداردهای لازم برای تولید این نوع نان و فرهنگسازی و اطلاعرسانی به مردم در خصوص فواید مصرف نان کامل است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان عنوان کرد: نان کامل، نوعی نان است که از آرد کامل گندم تهیه میشود و سبوس و جوانه گندم را نیز در خود دارد. این نوع نان، فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به نان سفید داشته و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد.
بنگلی بیان کرد: از جمله فواید مصرف نان کامل میتوان به کمک به هضم غذا و جلوگیری از یبوست، کنترل قند خون، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و ایجاد حس سیری بیشتر و کمک به کاهش وزن اشاره کرد.
وی اظهار کرد: تشکیل کمیته پیگیری و پیادهسازی تولید نان کامل، گامی مهم در جهت ترویج مصرف این نوع نان و ارتقاء سلامت جامعه است. با فعالیتهای این کمیته، امید است که شاهد افزایش تولید و عرضه نان کامل در استان باشیم و مردم نیز از فواید مصرف آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام