محمد شکیبینسب روز شنبه در تشریح این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: در عملیاتهای یادشده حدود دو هزار اقلام مصرفی جذبکننده مواد نفتی از سطح دریا و هشت هزار و ۸۰۰ لیتر امحاء کننده ترکیبات هیدروکربنی مورد استفاده قرار گرفت.
وی بیان کرد: از جمله اقدامهای برجسته در فرایند پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ میتوان به عملیات گسترده امحاء و جمعآوری آلودگی نفتی در اثر نشت نفت از یکی از خطوط لوله نفتی در آبهای بندر گناوه اشاره کرد.
شکیبی نسب ادامه داد: آمادهسازی بارج مخصوص جمعآوری و ذخیره مواد زائد نفتی و راهاندازی شناور تخصصی مقابله با آلودگی نفتی با نام دریاپاک یک و همچنین برگزاری مانورهای متعدد مقابله با آلودگیهای نفتی از دیگر اقدامهای برجسته برای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در سال گذشته و در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی برای کودکان، پس از تدوین مطالب متناسب با سن جامعه هدف چهار جلد کتاب چاپ و در بین دانشآموزان توزیع شد.
وی اظهار کرد: در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی فعالیتهای فرهنگی متنوع مانند تدوین و چاپ کتاب کودک، پاکسازی سواحل استان، خلق شخصیتهای عروسکی متناسب برگرفته از کتابهای چاپ شده و برگزاری نمایش عروسکی در دستور کار قرار دارد.
شکیبی نسب ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده میتوان به تخصیص یک دستگاه کامیون با مخزن هفت هزار لیتری و استقرار آن در بندر بوشهر جهت دریافت مواد زائد از کشتیهای متردد در این بندر بود.
شکیبی نسب ادامه داد: از هدفهای آتی در زمینه حفاظت از محیط زیست دریایی و افزایش توان عملیاتی در آبهای استان میتوان به ارتقاء تجهیزاتی شناور تخصصی مقابله با آلودگی شناور دریاپاک یک اشاره کرد.
وی گفت: این شناور به تجهیزات لازم جهت رسیدگی به دریانوردان در زمینه فوریتهای پزشکی تجهیز خواهد شد.
انتهای پیام