به گزارش ایسنا، دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در بیانیهای اعلام کرد بیش از ۱.۱ میلیون نفر در غزه با سطح شدید ناامنی غذایی روبرو هستند.
به گزارش خبرگزاری سما، در این بیانیه آمده است: موانع دسترسی برای ارائه کمک هنوز وجود دارد و زمان در حال اتمام است.
این دفتر در ادامه اعلام کرد: هیچ جایگزینی برای ارسال کمکهای زمینی به منظورنجات جان افراد، به ویژه در شمال نوار غزه وجود ندارد.
در همین راستا، «نزیهه عواد» مادر فلسطینی دارای نوزادان سه قلو در گفتوگو با خبرگزاری آناتولی با بیان اینکه فرزندانش به دلیل کمبود مواد غذایی در شمال نوار غزه دچار سوءتغذیه شدهاند و طی ۶ روز محاصره بیمارستان شفا توسط ارتش رژیم صهیونیستی شرایط بسیاری بدی را تجربه کردهاند، درباره وضعیت نوزادانش گفت: به همراه سه نوزاد بیمار و گرسنه مجبور به ترک بیمارستان شفا و آواره شدن به جنوب نوار غزه شدیم.
این مادر فلسطینی درباره شرایط حاکم بر غزه و فرزندانش توضیح داد: هم اکنون با فرزندان سه قلویم ملک، خضر و مصطفی و یک خانواده دیگر در یک چادر زندگی میکنیم.
او افزود: وزن طبیعی سه قلوها باید حدود هشت کیلوگرم باشد، اما به دلیل کمبود مواد غذایی و سوءتغذیه وزن آنها به ۲ کیلو کاهش یافته است. این نیز سلامتی و جان آنها را تهدید میکند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شد و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورد.
در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به ویژه دو استان غزه و استان شمالی در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.
انتهای پیام