وزیر راه اعلام کرد

رفع خطر از ۴۰۰ نقطه حادثه خیز از ابتدای سال

وزیر راه و شهرسازی گفت: از ابتدای سال ۸۷۸ نقطه پرحادثه را هدف گذاری کردیم که تا کنون ۴۰۰ نقطه آن را رفع خطر کردیم.

به گزارش ایسنا، مهرداد بذرپاش در هجدهمین همایش سراسری روسای پلیس راهور فراجا که در سالن همایش‌های نورالرضا برگزار شد، گفت: ما نمی‌توانیم راجع به توسعه یافتگی کشوری صحبت کنیم ولی شاخصه‌های نظم پذیری آن را نادیده بگیریم.

وی با بیان اینکه ۵۶۰ نقطه حادثه خیز در زمان‌های گذشته رفع خطر شده بود، گفت: از ابتدای سال ۸۷۸ نقطه پرحادثه را هدف گذاری کردیم که تا کنون ۴۰۰ نقطه آن را رفع خطر کردیم.

بذرپاش با بیان اینکه یکی از مصوبات شورای عالی ایمنی وحمل و نقل که در حکم برنامه هفتم توسعه نیز آمده این است که وزارت راه مسئول حوزه ترانزیت خواهد شد، گفت: از ابتدای سال تا کنون ترانزیت رشد ۴۰ درصدی داشته است؛ همچنین افتتاح گذرگاه آستارا-آذربایجان بخش زیادی از مشکلات ترانزیتی را حل کرد که پلیس در این زمینه همکاری خوبی با ما داشت.

وزیر راه و شهرسازی اظهارکرد: بازگشایی قطعه نهایی آزاد راه منجیل-رودبار هفته آینده انجام می شود که با این کار بخش زیادی از ترافیک این نقطه در آستانه سفرهای نوروزی رفع می شود.

وی ادامه داد: دوربین‌های نظارتی بسیار کم است و باید در این بخش امور را به خارج از دولت یعنی بخش‌های عمومی و خصوصی واگذار شود. در این خصوص تا بخش عمومی و خصوصی را وارد کار نکنیم رشدمان همین است و نباید انتظار زیادی داشته باشیم.

بذرپاش گفت: در حال بررسی هستیم تا کیفیت آسفالت مناسب تر شود تا با یک بارندگی این آسفالت خراب نشود و از بین نرود. هزینه‌های نوسازی و نگهداری بسیار بالاست.

وزیر راه با اشاره به رتبه‌بندی گواهینامه‌ها گفت: نمی‌شود یک راننده در طول سال تخلفات متعددی مرتکب شود و یک راننده هیچ تخلفی نداشته باشد! ما در دولت آماده‌ایم تا تصمیماتی در راستای نظم پذیری و اصلاح کردن رفتار ترافیکی این رانندگان اتخاذ کنیم و در تمام جهان و کشورهای توسعه یافته هم همین اقدامات انجام شده است.

وی همچنین گفت: همینقدر که در حوزه سخت افزار مانند راه انجام داده‌ایم هم زمان در حوزه نرم افزار هم در حال فعالیت هستیم و از هفته آینده با کشور ارمنستان و ترکمنستان توافقات خوبی را انجام خواهیم داد و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

بذرپاش گفت: در حوزه ایمنی موضوع هوشمند سازی در حوزه حمل ونقل مطرح است و همانطور که گفتم که باید برای دوربین‌های نظارتی واگذاری های لازم را انجام دهیم این برنامه‌ها هرچه از دولت فاصله بگیرد اثر بخشی بستر وماندگاری و سریعتر انجام خواهد شد. به خاطر منابع محدود همین دوربین‌ها باید تامیین و تجهیز شوند در غیر این صورت شاهد رشدی در این زمینه نخواهیم بود.

وزیر راه ادامه داد: موضوع سامانه های کنترل سرعت که در اتوبوس‌ها نصب شده در وسایل نقلیه سنگین هم نصب و بسیار اثر بخش خواهد بود.

وی افزود: ۲۸۰ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی نگهداشت پر زحمتی دارد اما باید بتوانیم کار را انجام دهیم و امروز با شرایط اقلیمی این کار بسیار سخت اما در حال اجراست. تغییر مدل آسفالت برای راهسازی در دست کار است تا بتوانیم در شرایط اقلیمی متفاوت اقدامات لازم را انجام دهیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402121510671
  • خبرنگار : 71431