گزارش ایسنا، سامانه جستوجوی شغل با هدف کاهش هزینههای جستوجوی شغل، اتصال سریع کارجو و کارفرما، رضایت خاطر مخاطبان و ایجاد پویایی در بازار کار دی ماه سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت.
طبق آمارها، در طول ۴ ماه گذشته ۲۵۴ هزار نیروی کار در سامانه جستوجوی شغل ثبتنام کردهاند و ۲۶۱ هزار فرصت شغلی توسط کاریابیها و کارفرمایان بارگذاری شده است.این سامانه اکنون به درگاهی برای ثبت نیروی کار و فرصت شغلی مورد نیاز تبدیل شده تا هم کارجویان با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، کار مورد نظر را پیدا کنند و هم کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیازشان، اطلاعات خود را همراه با درخواست نیروی کار به ثبت برسانند.
با ایجاد این سامانه علاوه بر فراهم شدن امکان ثبت درخواست شغلی توسط جویندگان کار، کارفرمایان نیز فرصتهای شغلی موردنظر خود را به طول رایگان در سامانه بارگذاری و نیروی کار ماهر و مورد نیازشان را تامین میکنند.
کارشناسان معتقدند با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، ایجاد سامانه جستوجوی شغل در توسعه کاریابیها و بهبود وضعیت اشتغال در کشور اثرگذار است.
در این باره محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار به تازگی آمار ثبت نام متقاضیان کار در سامانه جستوجوی شغل را ارائه کرده و گفته است: از ۴ ماه گذشته که سامانه جست وجوی شغل راهاندازی شده تاکنون ۲۵۴ هزار نیروی کار ثبتنام کردهاند و طی این مدت ۲۶۱ هزار فرصت شغلی توسط کاریابیها و کارفرمایان بارگذاری شده است.
به گفته وی در ۴ ماه گذشته از طریق سامانه جستوجوی شغل برای ۲۵ هزار نفر اشتغالزایی شده است و در حوزه تامین مالی کسب و کارهای خرد از ابتدای دولت سیزدهم ۱۵۰ همت بودجه اختصاص پیدا کرده است.
معاون اشتغال وزیر کار اشارهای هم به نرخ بیکاری زنان داشته و گفته است: نرخ اشتغال ناقص و نرخ بیکاری زنان کاهش بوده و از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون عملکرد اشتغال صحتسنجیشده کشور نشان از پیشرفت ۸۲ درصدی دارد.
آنطور که کریمی بیرانوند گفته تعهد وزارت کار برای اشتغال امسال ایجاد یک میلیون و ۸۸ هزار شغل توسط دستگاههاست که تلاش میشود تا پایان سال هدفگذاری صورت گرفته محقق شود.
در حال حاضر افراد متقاضی کار که از مهارت خاصی برخوردارند، میتوانند در سامانه جستوجوی شغل نامنویسی کرده و فرصتهای شغلی موجود در سامانه را بررسی و در صورت تایید کارفرما مراحل مصاحبه و پذیرش را دنبال کنند. کارفرمایانی هم که به دنبال جذب نیروی کار ماهر در بخشهای مختلف هستند میتوانند با ثبتنام در سامانه رزومههای مختلف را مشاهده و نسبت به پذیرش نیروی کار اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، برابر آخرین آمارها نزدیک به ۲۷۵ هزار ظرفیت شغلی در سامانه جستوجوی شغل به ثبت رسیده است. همچنین درخواست شغلی بیش از ۱۴۰ هزار متقاضی کار و درخواست نیروی کار ۲۷ هزار کارفرما در سامانه ثبت و ۹۳ هزار معرفینامه از طریق دفاتر کاریابی برای کارجویان صادر شده است.کلیه کارفرمایان و جویندگان کار با مراجعه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir میتوانند از مزایا و خدمات سامانه استفاده کنند.
انتهای پیام