حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنای اصفهان، اظهار کرد: حکومت ایران یک حکومت دینی است و برای این نوع حکومت در فلسفه سیاسی سه تعریف شده است. اول حکومتی که دینداران در آن زندگی میکنند ولو اینکه حاکمش طاغوت باشد و احکام و قوانین آن اسلامی نباشد. دوم حکومتی که احکام آن دینی باشد ولو اینکه حاکم آن طاغوت باشد. اصطلاحاً میگویند اگر آب پیدا نکردید تیمم کنید و یا اگر به اضطرار رسیدید و گوشت حلال نداشتید میتوانید از گوشت مردار استفاده کنید که همه این موارد در شرایط اضطرار است.
وی افزود: اگر نتوانیم حکومت نوع سوم را که تعریف خواهم کرد داشته باشیم این دو نوع حکومت که ذکر شد میشود بدل اضطراری، اما حکومت دینی واقعی که خداوند از ما خواسته است حکومتی است که حاکم آن بر اساس قوانین الهی تعیین شود و قوانین آن هم الهی بوده و بر اساس قرآن و سنت باشد. کار بزرگ امام راحل این بود که در سال ۱۳۴۲ با کمک مردم قیام و ۱۵ سال مردم را بیدار کرد و به میدان فرستاد. در خاطرات ارتشبد فردوست آمده که با شاه سوار بر هلیکوپتر تاسوعای ۱۳۵۷ را نگاه کردیم که جمعیت در تهران موج میزد که شاه بعد از این رویت گفته بود این کشور دیگر جای من نیست.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، تصریح کرد: امام راحل کاری که در ۲۲ بهمن ۵۷ انجام داد این بود که تدبیری اندیشید تا حاکمان بر اساس اصول دین تعیین شوند و تدریجاً احکام هم مسیر اسلامی را طی کند. امام خمینی(ره) با اقبال مردمی رهبر شدند و بیعت عمومی صورت گرفت. امام در بهشت زهرا تأکید کردند که به پشتوانه مردمی که مرا قبول دارند دولت تعیین میکنم. در تدوین قانون اساسی یکی از بندهای این قانون به بند رهبری اختصاص یافت و بعد بر اساس آن مجمعی که بتواند رهبر را انتخاب کنند.
حسینی ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری پنج وظیفه دارد که یکی از وظایف آن این است که ۵ نفر از اعضای خبرگان با حکم رهبر معظم انقلاب جز شورای بازنگری قانون اساسی قرار میگیرند. وظیفه دیگر مجلس خبرگان نظارت بر کار رهبر است. در هیچ کشوری این نظارت را بر شخص اول مملکت نداریم، اما بر اعمال رهبر ایران اعضای مجلس خبرگان نظارت میکنند تا شرایط و ویژگیهای رهبری در طول سالهای متمادی تغییر نکند و همچنان در ایشان باشد. یکی دیگر از وظایف خبرگان تعیین رهبر است و بعد از رحلت امام(ره) موردی که بلافاصله آرامش را به کشور بازگرداند انتخاب آیتالله خامنهای به رهبری نظام از سوی مجلس خبرگان بود.
وی گفت: در طول ۳۴ سال گذشته میتوانیم شهادت دهیم که مقام معظم رهبری جا پای امام راحل گذاشتند و ایشان فرمودند که فاصله من با امام راحل نجومی است.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، افزود: در ۲۰ سال اخیر مهمترین چالش پیش روی کشور چالش اقتصادی بوده است و کارگروههای مختلفی مجلس خبرگان دارد و کارگروهی که بیشترین تعداد جلسات را برگزار کرده است کارگروه اجتماعی و اقتصادی این مجلس بوده، بهطوری که ۱۳۴ جلسه برگزار کردهاند. نتیجه این کمیسیونها بسیار مهم بود، بهطوری که نتایج آن برای مقام معظم رهبری ارسال میشد. خبرگان رهبری توجه به مسائل و مشکلات کشور دارد و برای حل این مشکلات راهکار ارائه میدهد منتها نتایج این کارگروهها به هر دلیلی تا کنون رسانهای نشده است که اعتقاد داریم برای تقویت نظام باید رسانهای شود.
هرچه به قله نزدیکتر شویم دشمنی جبهه شیطان مضاعف میشود
حسینی اظهار کرد: طبق متن قرآن تأیید حکومت دینی به دو طریق انجام میشود؛ خدا و مردم. امام علی(ع) ۲۵ سال خانهنشین شدند تا تأیید مردم را به دست آورند و آنچه امر امام را نافذ میکند بیعت مردم است. بیعت اشکال مختلفی دارد؛ حضور مردم در صحنه انتخابات و راهپیمایی ۲۲ بهمن، روز قدس و ۹ دی یک بیعت عمومی با انقلاب اسلامی است. در حکومت دینی وقتی امام مسلمین بهعنوان جانشین امام زمان(عج) یک فراخوان میدهد مردم در صحنه حاضر میشوند و حضور در انتخابات در واقع لبیک به جانشین عامِ امام زمان است.
وی تأکید کرد: اما اینکه چرا شرکت مردم در انتخابات در این مقطع مهم است باید به این سخن رهبری توجه کنیم که فرمودند«در حال نزدیک شدن به قله هستیم». در این سخن یک بشارت و انذار است؛ بشارت برای این است که دامنه کوه را پشت سر گذاشتیم و اگر استقامت کنیم قله نزدیک است، اما انذار آن این است که در برابر ما جبهه شیطان قرار دارد و برای تمام انبیا دشمن وجود دارد. هرچه به قله نزدیکتر بشویم شیطان هم میداند مهلتی که از خدا گرفته در حال تمام شدن است. قله ما ظهور حضرت حجت است. مقام معظم رهبری فرمودند: «کلید رمزآلود فرج، فتح قدس است». حوادث غزه و یمن نشان میدهد که فتح قدس نزدیک است و این تحولات به شیطان میگوید که وقت تو در حال اتمام است به همین دلیل جبهه شیطانی هرچه نقشه دارد رو میکند، پس اهمیت شرکت در انتخابات مضاعف میشود.
این کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان اصفهان، خاطرنشان کرد: اکنون طبق آمارها ۴۰ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت میکنند، اما اگر خواص نقش خود را به خوبی ایفا کنند و علت نیامدن این ۶۰ درصد را بررسی کنیم متوجه میشویم که عنادی با اصل نظام ندارند و تنها نیاز به تبیین دارند. اگر انگیزه کم است باید ایجاد انگیزه شود و کارهای خوب دولت در دو سال گذشته شفاف برای مردم بیان شود. هیئتهای خارجی در سفر به ایران از پیشرفتهای ایران و دانش بومی کشور متحیر میشوند. این همان کشوری است که در زمان شاه توان هیچ سازندگی نداشت.
حسینی افزود: مردم باید به دغدغه ولی امر مسلمین که همان شرکت در انتخابات است توجه کنند و حضور دشمنشکن داشته باشند. دغدغه دیگر رهبری، جوانی جمعیت است و کارشناسان معتقدند وضع اگر به همین منوال پیش رود تا ۵ سال آینده ایران دچار بحرانی میشود که تا ۱۵۰ سال دیگر هیچ کاری نمیتواند انجام دهد. دختران و پسران به خدا بیشتر اعتماد کنند و تشکیل خانواده دهند و به وعده خدا ایمان داشته باشند که آنها را از فضل خود بهرهمند میکند. غل و زنجیرهای ازدواج را باز کنیم و این تشریفات سنگین توسط خودِ دختران و پسران شکسته شود.
انتهای پیام