اسماعیل وحدتی در گفت و گو با ایسنا، راستگویی و پرهیز از شعارهای احساسی را از خصوصیات بارز انتخاب اصلح در انتخابات پیش رو دانست و افزود: انتخابات به نوبه خود به رخ کشیدن قدرت نرم و خیزش آحاد ملت است و باید نمایندهای انتخاب کنیم که این قدرت را تقویت کند و نه اینکه بعد از کسب آراء عمومی از اهدافی که جزء وظایف یک نماینده است، دوری نماید.
این فعال اصلاح طلب در فضای مجازی نگاه عادلانه را نیز از دیگر مشخصات یک فرد اصلح برای راهیابی به مجلس عنوان کرد که به همه افراد حوزه انتخابیهاش بدون نگاه به شغل و جایگاه آنها توجه کند و مشکلات را نیز به همین شکل پیگیر باشد.
این فعال سیاسی ضمن دعوت از همه جوانان برای بالا بردن میزان مشارکت عمومی از آنها خواست خودشان نیز در اولین ساعات شروع رای گیری پای صندوقهای اخذ رای حضور پیدا کنند.
حقالناس باید سرلوحه کار فرد اصلح باشد
ولی الله مرتضوی از فعالان رسانهای و فرهنگی جنوب استان کرمان نیز در پاسخ به این سوال که انتخاب فرد اصلح را با چه معیارهایی میسنجید؟ گفت: مردم در فراز و نشیبهای ۴۵ ساله سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور همواره حامی نظام بودهاند و براساس همین لزوم مشارکت مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردمسالاری دینی و مشارکت آنها بنا شده است.
وی با یادآوری سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت انتخاب فرد اصلح افزود: بنیانگذار جمهوری اسلامی بارها تاکید داشتند که میزان رای ملت است و رهبر معظم انقلاب نیز بر حق الناس بودن آراء انتخابات تاکید فراوان داشته و دارند و همین امر لزوم مشارکت گسترده مردم در عرصههای مختلف سرنوشت کشور را مشخص کرده است .
این خبرنگار اصولگرا از مردم خواست تا شور انتخاباتی را با حضور پررنگ خود پای صندوقهای رای به رخ جهانیان بکشند و اظهار کرد: امید داریم این بار نیز مردم شریف و ولایتمدار ایران اسلامی با حضور پرشور خود در انتخابات پیش رو و انتخاب چهرههایی دلسوز، مردمی، پاکدست و جهادی، کشور را از همه جهات بیمه نمایند.
اصلح یعنی انتخاب فردی بدون زد و بند و رودربایستی
آصف علیدوستی فعال فضای مجازی نیز با بیان شاخصههای عمومی فرد اصلح گفت: اولاً فرد اصلح یعنی اینکه از نظر دینداری و اعتقادات ایمان قلبی داشته باشد و اهل زد و بند و معامله سیاسی هم نباشد.
این جوان اصولگرای جیرفتی دفاع شجاعانه از حق و حقوق مردم را نیز از دیگر ویژگیهای فرد اصلح دانست و افزود: فرد اصلح اهل رودربایستی، انتقام گیری و کینه نیست و همه را با یک چشم نگاه میکند.
وی پرهیز از منطقهگرایی را یادآور شد و اظهار کرد: فرد اصلح نباید حزبگرا باشد و باید قدرت دفاع و چانهزنی داشته باشد و در کنار آنچه بیان شد، از روابط عمومی بالایی نیز برخوردار باشد.
فرد اصلح باید به روز باشد
منصور قمری از فعالان فرهنگی و رسانهای در پاسخ به این سوال که معیارهای فرد اصلح چیست؟ گفت: اگر بخواهم در انتخابات شرکت و شخصی را به عنوان نماینده خود در مجلس شورای اسلامی انتخاب کنم که در رأس امور کشور است و نقشه راه برای کشور تعیین میکند، فردی را برمیگزینم که راستگویی و صداقت را سرلوحه کار خود قرار داده باشد، چون وقتی فردی راستی و صداقت را پیشه کند، قطعاً در سایر امور فردی موفق خواهد بود.
وی ابتکار عمل و ایدهپردازی را از جمله ملاکهای انتخاب فرد اصلح دانست و افزود: در درجه بعدی فرد مورد نظرم باید طراح، خلاق، مبتکر و ایده پرداز باشد.
این فعال رسانهای اصولگرا ادامه داد: در درجه بعدی فرد مورد نظر بنده باید نسبت به مسائل روز جامعه و مشکلات مردم آگاهی کامل داشته باشد و به نوعی به روز باشد و در شرایط سخت کشور از زیر بار مسئولیت فرار نکند.
کاندیدای اصلح از نگاه یک جوان جیرفتی
فرشید محمودی از فرهنگیان جیرفتی نیز در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وجه تمایز ویژگیهای ملی و محلی فرد اصلح، گفت: بی شک در نگاه اول ملاکهای یک کاندیدای تراز جمهوری اسلامی در رسانهها و به خصوص رسانه ملی بیان میشود که رویهای درست و منطقی است.
وی افزود: البته ملاکهای کاندیداها در منطقه و انتخاب اصلح در حوزه انتخابیه مقوله متفاوتی است که با آنچه به عنوان شرایط اصلح از نظر ملی معرفی میشود، متفاوت است.
محمودی با برشمردن معیارهای انتخاب اصلح به صورت محلی و منطقهای که ملاک انتخابات مردم است، افزود: اولین ویژگی شناخت کافی از حوزه انتخابیه و زندگی کردن در بین مردم است.
این جوان فرهنگی عدم نگاه تک بعدی چه در امر توسعه و چه در امر سیاست را نیز از مشخصات بارز فرد اصلح عنوان کرد و افزود: این فرد باید تمام حیطههای علمی و میدانی این حوزه را بشناسد و تمامی موارد را به صورت همزمان و هم میزان برای حوزه انتخابیه دنبال کند.
این جوان اصلاح طلب ملاک سوم انتخاب اصلح را عدم نگاه منطقهای و طایفهگرایی دانست که میتوان آن را به جناح گرایی هم تعمیم داد، اظهار کرد: به این معنی است که این کاندیدا صلاحیت نمایندگی تمام آحاد یک جامعه را دارد .
محمودی ملاک مهم دیگر را اینگونه تشریح کرد که تخصص فرد متناسب با مقتضیات زمانی و مکانی منطقه ما باشد و گفت: یعنی تخصص نماینده در ارتباط با معیشت و راه امرار معاش اکثر مردم منطقه باشد که در این زمینه شغل اکثریت مردم جنوب کرمان کشاورزی و اقتصاد منطقه مبتنی بر کشاورزی است.
به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۱ اسفندماه جاری و همچنین ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، سلسله گفتگوهای خبرگزاری ایسنا در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی که رهبر معظم انقلاب همواره بر میزان مشارکت مردم تاکید دارند، با اقشار مختلف مردم اصناف، دانشجویان و رای اولیها ادامه دارد.
انتهای پیام