حسین واقفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شرکت تعاونی از اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور رفع نیازمندیهای مشترک و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی اعضا از طریق خودیاری و کمک متقابل، تشکیل میشود.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نظام اقتصاد تعاونی به عنوان یکی از بخشهای سهگانه اقتصاد ملی تعیین و با تاسیس وزارت تعاون در سال ۱۳۷۰ نقطه عطفی در فعالیتهای بخش تعاون شد.
واقفی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به بند «ب» سیاستهای ابلاغی اصل ۴۴ قانون اساسی که به سیاستهای کلی بخش تعاونی و افزایش سهم آن در اقتصاد کشور اشاره دارد، توسعه تعاونیها ضروری و حیاتی شناخته شده است.
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه تعداد اعضای شرکت تعاونی نباید از ٧ نفر کمتر باشد، افزود: تعاونی ها نقش مهمی در کارآفرینی و اشتغالزایی و پیشبرد اهداف اقتصادی کلان کشور دارد.
واقفی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۹۱ تعاونی در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، خدمات همچنین صنعتی در شهرستان بندرانزلی فعالیت دارند، افزود: از این تعداد ۱۰ تعاونی با ۲۴۸ عضو توسط بانوان تشکیل شده و فعالیت دارند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری ۶ درخواست تاسیس و راه اندازی تعاونی در شهرستان بندرانزلی انجام شده که از این تعداد تاکنون ۳ تعاونی موفق به انجام مراحل ثبت شدند.
واقفی در خصوص حمایت ها و نظارتهایی که از فعالیت تعاونی ها در سطح شهرستان صورت می گیرد، گفت: نظارت هایی از جمله نظارت بر مجامع عمومی، صورتهای مالی، نظارت بر عملکرد هیئت مدیره و بازرس همچنین رسیدگی به شکایات اعضا، پیگیری و اعطای تسهیلات و کمک هزینه بیمه را می توان نام برد.
انتهای پیام