حسین توکلی چهارشنبه ۲۵ بهمن در دیدار جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی، اظهار کرد: سال ۵۷ که انقلاب شد به همراه برادرم در انقلاب فعالیت داشتیم و به ارتش ۲۰ میلیونی پیوستم و شروع به آموزش نظامی کردیم.
وی افزود: وقتی جنگ شد علاقهمند به حضور در جبهه بودم و با وجود اینکه ۱۶ ساله بودم آمادگی کافی برای حضور در جبهه داشتم اما به علت پایین بودن سن اجازه نمی دادند.
توکلی با اشاره به پایین بودن سن و اجازه نداشتن برای حضور در جبهه یادآور شد: با پوشیدن کفش پاشنه بلند و با کشیدن ریش و سبیل با زغال به دنبال این بودم که بتوانم به جبهه بروم اما متأسفانه موافقت نکردند که در نهایت به برادر بزرگتر خودم متوسل شدم.
وی با بیان اینکه سال ۶۰ به همراه سردار همدانی به منطقه غرب کشور اعزام شدم، خاطرنشان کرد: ۶۰ ماه در جبهه ماندم و هر بار در عملیات مجروح می شدم اما از بیمارستان فرار میکردم و به جبهه برمی گشتم که در آخرین مرحله در عملیات کربلای ۵ در سال ۶۵ به درجه جانبازی قطع نخاعی نائل شدم.
این جانباز جنگ تحمیلی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۸ سال از جانبازی میگذرد و هر سال در سالروز جانبازی خود جشن می گیرم، تصریح کرد: عهدنامه امضاء کرده بودیم که تا پای جان در جبهه بمانیم به همین علت بعد از جانبازی دوباره به جبهه رفتم.
توکلی با اشاره به مجروحیت خود در عملیات کربلای ۵، گفت: قبلاً حسی درباره قطع نخاعی نداشتم اما بعد از انتقال به بیمارستان پزشک معالج به من گفت که قطع نخاع شدم.
وی با بیان اینکه شهادت لیاقت میخواهد و هر کسی لایق شهادت نیست، تأکید کرد: راضی هستم چون خودمان خواستیم و حاضر بودیم جان خود را بدهیم تا امام خمینی(ره) نفس بکشد اما شهادت نصیب بنده نشد.
این جانباز جنگ تحمیلی یادآور شد: جانبازی خیلی سخت است چراکه هر لحظه شیطان در کمین است، امیدوارم بعد از جانبازی بتوانیم این رسالت را به پایان برسانیم و امام راحل و مردم از ما راضی باشند.
به گزارش ایسنا، قائم مقام جهاددانشگاهی کشور به همراه رئیس جهاددانشگاهی همدان و تعدادی از پرسنل این مجموعه همزمان با سالروز ولادت حضرت ابوالفضل عباس(ع) و روز جانباز با خانواده جانباز محمدحسین توکلی دیدار کرد.
انتهای پیام