منصور خزایی اظهار کرد: فامنین در قالب ۵۰ استخر دومنظوره، پرورش ماهی با ظرفیت سالانه بیش از ۳۷۰ تن در صنعت شیلات فعال است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره طبخ ماهی در روستای نگارخاتون مطرح کرد: به منظور ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوار، نخستین جشنواره طبخ ماهی قزل آلا در شهرستان فامنین و روستای نگارخاتون برگزار شد.
خزایی با بیان اینکه این جشنواره با حضور مسئولان، کشاورزان و بهرهبرداران در محل سالن ورزشی روستای نگارخاتون برگزار شد، تأکید کرد: این جشنواره در افزایش تولید و ایجاد فرهنگسازی مصرف مثمرثمر خواهد بود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان فامنین در ادامه یادآور شد: افزایش سرانه مصرف نیز هدف دیگر این جشنواره است، به نحوی که مصرف ماهی در وعده غذایی سفرههای مردم افزایش یابد.
وی با اشاره به تعداد قابل توجه شرکتکنندگان در اولین جشنواره طبخ ماهی فامنین گفت: فامنین در قالب ۵۰ استخر دومنظوره پرورش ماهی با ظرفیت سالانه بیش از ۳۷۰ تن در صنعت شیلات فعال است.
خزایی، فامنین را یکی از قطبهای تولید ماهی استان دانست و بیان کرد: سرانه مصرف ماهی در شهرستان پایین است، بنابراین در راستای تشویق و ترغیب شهروندان درباره مصرف ماهی برگزاری جشنوارهها و همایشها ضروری است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، خزایی یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان را برگزاری دورههای آموزشی دانست.
انتهای پیام