مهدی ترکیان، چهارشنبه، ۱۱ بهمنماه در جلسه شورای اداری شهرستان محلات، این شهرستان را برخوردار از شاخصهای منحصر به فردی در کشور و جهان دانست و اظهار کرد: محلات از زیرساختهای مناسبی در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و دامداری برخوردار است که آن را به یک شهرستان ویژه تبدیل کرده و میتواند توسعه پیدا کند.
وی بر لزوم اشراف مدیران شهرستان به امورات سازمان تاکید کرد و گفت: اشراف در این حوزه و تبیین نحوه هماهنگی با دستگاههای مختلف موضوع مهمی است که در صورت عدم تحقق، مانعی برای توسعه خواهد بود و حتی ممکن است در این شرایط یک سازمان مانع از تحقق اقدامات توسعه سازمان دیگری شود.
وی افزود: باید اولویتهای دستگاهها شناسایی شود تا ارزیابیها دچار مشکل نشوند. در علم مدیریت این موضوعات از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی گفت: مدیران موظف هستند شاخصهای مهم و در اولویت ادارات خود را تا هفته دیگر اعلام کنند تا توسط فرمانداری به صورت استانی و کشوری پیگیری شود. این شاخصها با همکاری مدیران بررسی شده و ارزیابیها بر اساس این شاخصها انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم ارائه آمار درست در ارائه گزارشات، اظهار کرد: از ارسال گزارشات مبهم با اعداد و ارقام نادرست خودداری شود. ضروری است تا با مردم به شکل شفاف تعامل شود. کشور با محدودیتهای بسیاری مواجه است که باید مردم نسبت به آن آگاه باشند.
ترکیان با تاکید بر ارائه درست خدمات و اطلاعات به ارباب رجوع افزود: باید روندهای اداری و مدت زمان انجام کار برای مردم بیان شده و قوانین و مقررات در معرض دید مردم قرار بگیرد چرا که بسیاری از اینها برای مردم شفاف نیست. تمام دستگاههای اداری موظف هستند بنا بر مسئولیت اجتماعی خود در موضوعات فرهنگی یا مذهبی مشارکت داشته باشند.
وی تصریح کرد: باید تدبیر ویژهای از سوی مدیرکل راه و شهرسازی برای مشکلات راههای این شهرستان اندیشیده شود. در حوزه ورزش نیز باید تلاش ویژهای صورت بگیرد چرا که وضیعت این حوزه اصلا رضایتبخش نیست. یکی از اولویتهای فرمانداری حوزه ورزش است و دستگاهها موظف هستند اقدامات زیرساختی برای ورزش کارمندان خود مهیا کنند چراکه مشکلات حرکتی، مشکلات ستون فقرات و مشکلات ارگونومی در بسیاری از کارمندان وجود دارد. این موضوع در ارزیابیها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
سرپرست فرمانداری شهرستان محلات با تاکید بر اهمیت حوزه بانوان در شهرستان گفت: مشکلات حوزه بانوان با برگزاری جلساتی شناسایی شده و ایجاد پارک بانوان در نقطه مناسب با رعایت ملاحظات به عنوان اولویت شهرداری در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: مدیران ارشد دستگاهها علاوه بر کلیات باید به جزییات نیز توجه کنند. گاهی اوقات انجام ندادن یک کار کوچک موجب ایجاد نگرانی برای مردم یا نارضایتی در کارمندان خواهد شد. شایسته سالاری و ارتقای کارمند، در کلام اتفاق نخواهد افتاد بلکه باید به شکل عملی اثبات شود. این کار از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی و انتقال تجربیات مدیران اتفاق خواهد افتاد.
ایوب فیروزی، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری محلات نیز در این جلسه گفت: کلیه دست اندرکاران انتخابات از نماینده فرماندار تا اعضای شعبه حق طرفداری از هیچکدام از نامزدها را نخواهند داشت و بر اساس ماده ۷۵ قانون انتخابات، باید بیطرفی کامل را رعایت کنند.
محمدجواد کاظمزاده، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری محلات نیز در این جلسه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در ارتباط با انتخابات، گفت: ما همه از بدنه نظام بوده و به برکت خون شهدا در این موقعیت قرار داریم. دستگاهها موظف هستند تمام امکانات و نیروی انسانی خود را در اختیار انتخابات قرار دهند تا انتخابات خوبی را در راستای چهار راهبرد مقام معظم رهبری برگزار کنیم.
حجتالاسلام مهدی ربانی، امام جمعه محلات نیز در این جلسه با تبریک فرارسیدن ایام دهه فجر گفت: در این ایام باید با تمام توان برای انتخابات تلاش کرده و برای انجام آن ایفای نقش کنیم چراکه یکی از بزرگترین وظایف تمام کسانی است که در جمهوری اسلامی مسئول هستند.
وی با تاکید بر بزرگداشت دهه فجر، ادامه داد: تعظیم شعائر و تببین دستاوردهای انقلاب اسلامی از اهمیت بسیاری برخوردار است. با وجود تمام سیاهنماییهای دشمنان، دستاوردهای عظیمی در انقلاب وجود دارد که هرکدام از مدیران باید این اتفاقات بزرگ و پیشرفتهای چشمگیر را بیان کرده و مردم را نسبت به آنها آگاه کنند.
مهدی لعلبار، مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این جلسه گفت: محل اداره میراث فرهنگی باید تخلیه شده و با توجه به وجود اشیاء گرانبها در محل موزه، جابجایی دشوار است. اداره فاقد کارمند بوده و دو نفر به صورت نیروهای یگان، یک روز در میان در اداره حضور پیدا میکنند.
وی ادامه داد: شهرستان محلات در سالهای اخیر همواره رتبه اول استان در جذب گردشگر را به خود اختصاص داده اما زیرساختهای موجود علیرغم برخورداری از کمیت مطلوب، از نظر تعداد محدود است. با وجود سرمایهگذاریهای در حال انجام، آینده خوبی برای گردشگری پیشبینی میشود.
وی افزود: با توجه به عدم وجود خودروی اداری و نیرو، در بحث نظارت مشکلاتی وجود داشته و رصد اتفاقات دشوار است. ۳۸ اثر ثبتی در شهرستان وجود دارد که ۱۸ اثر از این تعداد، تاریخی بوده و نیازمند تامین اعتبار هستند. تامین اعتبار لازم برای مرمت امامزادگان فضل و یحیی(ع) پس از ۴ سال اتفاق افتاد و اکنون در حال انجام است. شرایط سایر بقاع متبرکه نیز مطلوب نیست.
لعلبار گفت: بیش از ۱۰۰ نفر هنرمند در موضوع صنایع دستی سامازندهی شده اند اما پتانسیل شهرستان بسیار بیشتر از این مقدار است ولی از نظر سازمانی و اداری، وضعیت محلات مطلوب نیست.
نادر ترک، رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نیز با اشاره به کاهش بارندگی در سال جاری، گفت: در صورت ادامه این وضعیت، با حرکت به سمت فصل گرما با مشکل مواجه خواهیم شد. سهمیه آب محلات از سد کوچری از ۹۰ لیتر بر ثانیه به ۳۰ لیتر بر ثانیه کاهش پیدا کرده است.
به گزارش ایسنا، پیگیری جذب اعتبار برای واحدهای کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، پیگیری همکاری در ایجاد استخر ذخیره آب در پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی گاز، ارتقای واحد امور مالیاتی شهر نیمور به منظور کاهش تردد مردم به محلات، همکاری ادارات با نیروی انتظامی به منظور ارتقای سطح امنیت شهر، خود مراقبتی و خود حفاظتی در ادارات، کمبود اعتبارات موقوفات، کمبود مربی تربیت بدنی و امور تربیتی مدارس، تامین اعتبار برای شورای شهرستان، کمبود منابع آبی و توسعه شهرکهای صنعتی، کمبود منابع انسانی نیمور و تکمیل سالن آمفی تئاتر موسسه فرهنگی هنری محلات، از مشکلات و مطالباتی بود که در این جلسه توسط روسای ادارات مطرح شد.
انتهای پیام