فولاد که همواره به عنوان سازنده ترین باشگاه فوتبال ایران از آن یاد می شود، فصل های گذشته توجه کمی به ستاره های نوظهور آکادمی خودش داشت و با جذب بازیکنان آماده به یک باشگاه مصرف گرا تغییر شکل داد و نهایتاً با اصرار بر این رویه لقب پیر ترین تیم لیگ برتر را به خود اختصاص داد.
به گزارش ایسنا، اما این باشگاه طی هفته های گذشته نشان داده که به شکل جدی دنبال تغییرات بوده و مسیر جوانگرایی را در پیش گرفته است.
بهرام رضائیان سرپرست باشگاه فولاد نیز چندی پیش در جمع اعضای آکادمی گفته بود: " قهرمانی فولاد هنگامی دلچسب تر می شود که با حضور محصولات آکادمی و بازیکنانی مثل کعبی، مبعلی، بداوی، علوی و... همراه شود. اینکه فولاد در تیم ملی نوجوانان بیشترین سهم را داشته، نشان دهنده زنده بودن و سازندگی در این باشگاه است و باید از این ظرفیت استفاده کرد. وی همچنین افزود: خوزستان پتانسیل لازم برای تامین بخش زیادی از نیازهای فولاد و حتی سایر تیم ها را دارد. از شهرهای شمالی گرفته تا جنوب استان، استعدادهای ناب فوتبالی وجود دارد و این تخصص و وظیفه شما است که با دقت نظر آنها را شناسایی و در آکادمی پرورش دهید."
در زمین فوتبال هم با آمدن مارتینس با تجربه، فولادی ها کار را اجرایی کردند و میدان دادن به جوانترها و محصولات آکادمی را شدت داده اند؛ این مربی اسپانیایی در هفته های اخیر محمد عسکری، عادل آرغند، محمد خادمی، محمد جایمند و علی کلاه کج را به میدان فرستاده و به سایر شاگردان جوان خود نیز توجه ویژه ای دارد. در تمرینات این تیم علاوه بر این چهار بازیکن، محصولات دیگر آکادمی فولاد همچون علی حسنی، ایوب راهبر، ضرغام سعداوی، علی بهرامی، بهنام تیموریان، هومن الیاسی، سید رضا موسویان، محمد زورمند، علی نازی و ... مشغول فعالیت هستند و این فرصت را دارند تا در سطح اول فوتبال ایران خودنمایی کنند.
تغییر سیاست فولاد در حالی رقم می خورد که در سال های نه چندان دور این باشگاه با استفاده از بازیکنان با کیفیت پرورش یافته خود توانسته بود قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کند و علاوه بر آن سهم قابل توجهی در تیم ملی داشته باشد، روزهایی که با بازگشت دوباره فولادی ها به مسیر بازیکن سازی احتمال تکرار آن در آینده ای نزدیک وجود دارد.
انتهای پیام