منوچهر یارمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره کشت گیاهان دارویی در شهرستان طارم، اظهار کرد: شهرستان طارم شرایط و ظرفیت مناسب برای کشت انواع گیاهان دارویی را دارد و برخی از گیاهان دارویی در سطح شهرستان طارم کشت میشود.
وی افزود: در شهرستان طارم انواع گیاهان دارویی همچون سیاه دانه، زیره سبز، کتان سره و... کشت میشود. همچنین درحال حاضر نیز کتان سرخ در در ۲۰ هکتار از اراضی شهرستان کشت شده و این محصول در طارم به خوبی نتیجه میدهد.
این مسئول با اشاره به مصرف آب در کشت محصولات کشاورزی نیز تصریح کرد: بیشتر گیاهان دارویی به صورت دیمی در شهرستان طارم کشت میشود. البته نوع محصولات نیز در شرایط کم آبی و صرفهجویی در مصرف آب موثر است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم ادامه داد: نبود بازار فروش مطمئن یکی از مشکلات اساسی کشت گیاهان دارویی در شهرستان طارم است، وجود پشتیبان و خرید محصولات براساس کیفیت در کشت بیشتر موثر است.
یارمحمدی خاطرنشان کرد: بازار فروش مسئله مهمی در کشت گیاهان دارویی است و باید فکر اساسی در این زمینه صورت گیرد به عنوان مثال؛ پشتیبان میتواند علاوه بر تامین بذر به یککشاورز محصول وی را نیز خریداری کند، البته قولهایی برای کمک داده شده و امیدواریم قانونمند شود.
انتهای پیام