حسین گودرزی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم متوقف شدن رشد نقدینگی در کشور در دیدار حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان اظهار کرد: مهار رشد نقدینگی باید از طرق مختلف صورت بگیرد که رفع ناترازی بودجه یکی از آنها است.
وی با تاکید بر اینکه بودجه سالانه کشور باید عینی باشد، گفت: وقتی منابع بودجهای محقق نمیشوند، برای تامین منابع مورد نیاز مصارف پیش بینی شده، پول بدون اعتبار از بانک مرکزی گرفته میشود و این موضوع موجب افزایش نقدینگی میشود. امسال گامهایی به سمت عینی بودن بودجه از سوی دولت و مجلس برداشته شد؛ به این معنا که در پیشبینی درآمدهای حوزههایی نظیر فروش نفت و مولدسازی مقداری واقعبینانهتر رفتار کردیم و پیشبینیهای قابل تحققی در زمینه منابع داشتیم و تا جایی که توانستیم از ایجاد ناترازی جلوگیری کردیم.
این نماینده مجلس «رشد تولید» را یکی دیگر از راهکارهای توقف رشد نقدینگی عنوان و تاکید کرد: رشد تولید در جامعه به معنای فعال شدن بازار کار و روانه شدن نقدینگی جامعه به سمت کسب و کارهاست. عمده پول نقدینگی در کف بازار است که متاسفانه از ۵۰ سال پیش این روند ادامه دارد و روز به روز در حال گسترش است.
گودرزی همچنین با تاکید بر لزوم رفع موانع فضای کسبوکار از سوی دولت اظهار کرد: دولت میتواند با تولیگری به جای تصدیگری و واگذاری امور به مردم موانع پیش روی فضای کسب و کار در کشور را برطرف نماید.
وی با انتقاد از وجود برخی موانع در مسیر توسعه کسب و کارها در کشور گفت: متاسفانه چنانچه امروز بخش خصوصی به میدان بیاید، دولت بیش از آنکه بخواهد تسهیلگر باشد، با قوانین و مقررات دست و پا گیر مانع کارآفرینی میشود؛ امروز برای راه اندازی حتی یک تولیدی موهای بخش خصوصی سفید میشود، حتی در مواردی سرمایهگذار با پول خود آمده و یک سال در ادارات دولتی دویده اما کارچاقکنها از او زیر میزی طلب کردهاند.
انتهای پیام