سرانه مصرف ماهی در همدان ۸.۵ کیلوگرم است

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های سازمان توسعه شیلات و پرورش آبزیان است، گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقاء یابیم.

رضا بهراملو در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان، با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های ویژه جهادکشاورزی در راستای مصرف آبزیان، فرهنگ‌سازی است، مطرح کرد: متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی ۱۲ کیلوگرم است اما این رقم در متوسط جهانی ۲۳ کیلوگرم است.

وی با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، مطرح کرد: با فرهنگ‌سازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنواره‌هایی چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا می‌کند.

بهراملو با اشاره به اینکه افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات کشاورزی مد نظر است، یادآور شد: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقاء یابیم.

وی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷۰۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی در استان پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: تولید ماهیان زینتی و زالوی طبی نیز پنج میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیش‌بینی می‌شود.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، بهراملو با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاش‌ها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود، یادآور شد: وجود چنین جشنواره‌هایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تأثیر بسزایی دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402110906158
  • خبرنگار : 50034