به گزارش ایسنا سیدمحمدمهدی میرزایی قمی از بهروزرسانی اپلیکیشن کیفیت هوای تهران خبر داد و گفت: این اپلیکیش یک برنامه کاربردی موبایلی است که به شهروندان تهرانی این امکان را میدهد تا میزان آلودگی هوا و وضعیت کیفیت هوا را مشاهده کنند.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران با تأکید بر اینکه بهروزترین نسخه این اپلیکیشن برای گوشیهای اندروید و IOS در مارکتهای ایرانی بارگذاری شده است، اظهارکرد: این اپلیکیشن توسط شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، توسعه داده شده است و اطلاعات آن بر اساس دادههای حسگرهای نصب شده در سراسر شهر جمعآوری میشود.
وی در مورد ویژگیها و عملکرد اصلی اپلیکیشن کیفیت هوای تهران توضیح داد: اپلیکیشن کیفیت هوای تهران، نمایشگری است که شاخصهای آلودگی هوا را بر اساس پارامترهای مختلف مانند ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون و کوچکتر از 10 میکرون همچنین گازهای آلاینده مانند SO2 ،O3 ،NO2 و CO به صورت تفکیک شده برای هر ایستگاه نمایش میدهد تا کاربران بتوانند بهراحتی میزان آلودگی هوا را در مناطق مختلف شهر تهران مشاهده کنند.
میرزایی قمی با اعلام اینکه این اپلیکیشن میتواند هشدارهای مربوط به آلودگی هوا را به کاربران ارائه دهد، اظهارکرد: زمانی که شاخص آلودگی هوا به سطح ناسالم یا خطرناک میرسد، کاربران میتوانند هشدارها را دریافت و توصیههای مربوط به حفاظت از سلامت خود را دنبال کنند.
وی با اشاره به اینکه این اپلیکیشن از قابلیت پیشبینی کیفیت هوا نیز برخوردار است، اظهار کرد: با استفاده از دادههای هواشناسی و الگوریتمهایی که در سامانه پیشبینی آلودگی هوا تولید میشود، اپلیکیشن میتواند از طریق نقشه شماتیک آلودگی هوا به کاربران اطلاع دهد که کیفیت هوا در روزهای آینده چگونه خواهد بود.
میرزایی قمی با بیان اینکه این اپلیکیشن دارای نقشهای است که نشاندهنده موقعیت هر ایستگاه در شهر تهران است، تصریح کرد: این نقشه میتواند به کاربران کمک کند تا بهراحتی منطقه مورد نظر خود را پیدا کنند و از کیفیت هوای آن بر اساس دادههای ایستگاههای موجود، مطلع شوند.
به گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان با با تأکید بر اینکه اپلیکیشن کیفیت هوای تهران به شهروندان کمک میکند تا برای حفاظت از سلامت خود از طریق قرار نگرفتن در معرض آلودگی هوا بهترین تصمیم را بگیرند، خاطرنشان کرد: با استفاده از این اپلیکیشن، کاربران میتوانند فعالیتهای خود را بر اساس کیفیت هوا برنامهریزی کنند و اقدامات لازم را برای کاهش آثار و عوارض منفی آلودگی هوا انجام دهند.
انتهای پیام