سخت‌ترین روز در خان‌یونس غزه «فاجعه صور» را برای صهیونیست‌ها تداعی کرد

واکنش‌های مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی به تلفات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه «المغازی»، از حاکم شدن نوعی وضعیت سردرگمی و سرخوردگی بر تصمیم گیرندگان این رژیم و افشای دروغ‌پردازی‌های آنها درباره تاثیر حملات به غزه بر توانایی مقاومت حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، ساعات پایانی دوشنبه شب بود که گزارش‌های ضد و نقیضی مبنی بر وقوع یک «فاجعه» برای ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه منتشر و اعلام شد که چندین نظامی صهیونیست کشته و یا زخمی شده‌اند و رسانه‌ها به جزئیات بیشتری از آن نپرداختند تا اینکه در ساعات اولیه صبح امروز «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر رسما به وقوع این فاجعه اذعان کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه اعلام کرد ۲۴ افسر و سرباز از نیروهای ذخیره در اردوگاه «المغازی» در مرکز غزه کشته شدند.

او گفت رزمندگان فلسطینی ساختمان‌هایی را که سربازان در آن مستقر بودند با راکت بمباران کردند که منجر به فروریختن آن‌ها شد و ۲۴ نظامی اشغالگر در نتیجه ریزش ۲ ساختمان در مرکز غزه کشته شدند.

هاگاری درباره جزئیات کشته شدن نظامیان صهیونیست گفت: سربازان ذخیره درحال بمب‌گذاری دو ساختمان در اردوگاه «المغازی» در مرکز نوار غزه بودند که یک فرد مسلح با یک خمپاره یک تانک مستقر در نزدیکی آنها را هدف قرار داد و همین اقدام منجر به فرو ریختن این 2 ساختمان بر سر سربازان ما شد.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» در شرح ماجرایی که روز گذشته اتفاق افتاد، نوشت: اگرچه فعالیت یگان مهندسی تنها ۶۰۰ متر در داخل غزه نفوذ کرده بود، اما یک فرد مسلح بدون شناسایی از دهانه تونل بیرون آمد و با آرپی جی باعث این فاجعه شد.

این رسانه گزارش داد: سرنشینان تانک مرکاوا که در نزدیکی ۲ ساختمان در وسط نوار غزه هدف خمپاره ضدزره قرار گرفتند، ۲ نفر از آن‌ها بلافاصله کشته و ۲ نفر به شدت مجروح شدند.

یادآوری انفجار «صور»

در سطح رسانه‌ای، حالتی از غم و اندوه و ماتم بر پوشش این خبر توسط رسانه‌های عبری حاکم بوده است. شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با اشاره به حادثه بمباران ساختمان مقر فرماندهی تل‌آویو در شهر «صور» لبنان در ۱۱ نوامبر ۱۹۸۲ در جریان تهاجم به این کشور که جان ۷۶ نفر از نیروهای اشغالگر را گرفت، آنچه در غزه اتفاق افتاد را «یک تراژدی هولناک» دانست و گزارش داد که این اتفاق صهیونیست‌ها را به یاد فاجعه صور لبنان انداخته است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی همچنین اذعان کرد: بهایی که اسرائیل می‌پردازد ظاهراً برای روزها، ماه‌ها و یا بیشتر ادامه خواهد داشت.

وضعیت ساختمان مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی در صور بعد از انفجار

«امیر بوخبوط» خبرنگار نظامی وبگاه «واللا» نیز در این باره تأکید کرد که دنیل هاگاری باید یک تحقیق کامل، همه جانبه، تخصصی و دقیق به صورت شفاف و بدون تحریف ارائه کند، نه برای سپردن مسؤولیت بر دوش فرماندهان، بلکه برای جلوگیری از حادثه بعدی باید این کار را بکند، این یک وظیفه است.

«ایتای بلومنتال» خبرنگار نظامی شبکه «کان»  با اشاره به اینکه از آغاز حمله زمینی به غزه تاکنون ۲۲۱ نظامی کشته شده‌اند، گفت: دیروز ۲۴ نظامی جان خود را از دست دادند که ۲۱ نفر از آنها در جریان حادثه تخریب ساختمان‌ها کشته شدند و جزو نیروهای ذخیره و سه افسر دیگر از یگان ۲۰۲ چتربازان بودند.

«اور هلر» خبرنگار نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: فاجعه غزه تنها در ۶۰۰ متری مرز اسرائیل و در گذرگاه «کیسوفیم» رخ داد. این حمله یادآور این است که نبردهای بسیار شدید در غزه همچنان در جریان است.

همچنین روزنامه معاریو در واکنش به این تلفات سنگین نوشت: این اتفاق یادآور این است که درگیری‌های بسیار شدید در میدان همچنان در جریان بوده و رویدادهای دیروز بیانگر چالش‌های بزرگی است که هنوز در انتظار ارتش اسرائیل است.

رسانه‌های عبری این عملیات را بزرگترین ضربه مقاومت فلسطین به اشغالگران پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر ارزیابی کرده‌اند.

روز سیاه و دشوار صهیونیست‌ها

در سطح سیاسی نیز مقامات رژیم صهیونیستی با اندوه، سردرگمی و سرخوردگی خاصی واکنش‌های گسترده‌ای به این ضربه کاری مقاومت به اشغالگران نشان داده‌اند.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به این تلفات گفت: این یک صبح بسیار دشوار و غیر قابل تحمل است؛ درگیری‌های شدیدی در یک منطقه بسیار دشوار در جریان است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: دیروز یکی از سخت‌ترین روزها از زمان آغاز جنگ را پشت سر گذاشتیم.

نتانیاهو در اظهاراتی مدعیانه افزود: ما تمام تلاش خود را برای حفظ جان سربازانمان انجام می‌دهیم و تا پیروزی مطلق دست از جنگ برنخواهیم داشت.

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در این باره اذعان کرد: صبح سخت و دردناکی است. قلب ما با خانواده قربانیان در سخت‌ترین روزهایشان است. این جنگی است که آینده «اسرائیل» را برای دهه‌های آینده تعیین خواهد کرد.

وی ادعا کرد: کشته شدن سربازان ما گواهی بر دستیابی به اهداف جنگ است.

تصاویر شماری از نظامیان به هلاکت‌رسیده رژیم صهیونیستی

«بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم اشغالگر هم در پیامی در این باره نوشت: این صبح سختی برای کل اسرائیلی‌ها است، فاجعه وحشتناکی در جنوب نوار غزه رخ داد. در این صبح دشوار، ما باید متحد باشیم و بهای گزافی را که مجبوریم برای این جنگ بپردازیم، به خاطر بسپاریم.

«بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم اشغالگر هم گفت: خبر غم انگیز است و ما متعهد می‌شویم که از دست دادن فرزندان ما در غزه بیهوده نخواهد بود.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: این صبحی سخت و دردناک بود، قلبمان شکسته است.

«الی کوهن» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این تلفات اظهار کرد: صبح بسیار سختی بود و کشته شدن بیش از ۲۰ سرباز در نوار غزه بهای بسیار سنگینی است.

«یائیر لاپید» رهبر جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: صبحی سخت و غیرقابل تحمل را با خبر تلخ کشته شدن ۲۱ سرباز ذخیره ارتش اسرائیل تجربه کردیم.

«یوآو کیش» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی نیز به این اتفاق واکنش نشان داد و اظهار کرد: این یک درد بسیار شدید است، یافتن کلماتی برای توصیف غم بزرگی که با انتشار خبر فاجعه وحشتناک در خان یونس احساس می‌کنم، دشوار است.

وقوع چنین عملیاتی در نزدیکی مرزهای نوار غزه و واکنش‌های همراه با نگرانی رسانه‌ها و مقامات رژیم صهیونیستی نشان دهنده ادامه عملیات مقاومت در نزدیکی شهرک‌های اشغالی و صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» علی‌رغم گذشت ۱۰۹ روز از انواع تجاوز و حملات وحشیانه به این باریکه است.

همچنین این عملیات منحصر بفرد که بزرگ‌ترین ضربه مقاومت به اشغالگران در جریان عملیات «طوفان الاقصی» ارزیابی شده است، ادعای مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه عملیات زمینی آن قدرت مقاومت را تضعیف کرده را رد می‌کند و به وضوح بیانگر تاثیر محدود حملات ارتش رژیم اشغالگر بر توانایی‌های مقاومت فلسطین است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402110302298
  • خبرنگار : 71610

برچسب‌ها