داوود رحمانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با اجرای پویش ملی سلامت بیش از ۱۱۸ هزار نفر مبتلا به پیش فشار خون، ۳۲ هزار نفر پرهدیابتیک و بیش از ۴ هزار نفر مشکوک به دیابت شناسایی شدند.
وی افزود: همچنین در این پویش، بیش از ۶۰ هزار نفر دارای سابقه بیماری فشارخون قبلی و ۲۸ هزار نفر دارای سابقه بیماری دیابت قبلی، بازشناسایی شدند.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، خاطرنشان کرد: بیماران بعد از غربالگری و شناسایی، از طریق سیستم ارجاع به سطح درمانی مربوطه ارجاع شده و تحت کنترل و درمان قرار میگیرند.
این مسئول با بیان اینکه پویش ملی سلامت در استان زنجان، همزمان با سراسر کشور از ۲۰ آبان آغاز شد و تا پایان دیماه ادامه داشت، اظهار کرد: جمعیت هدف این پویش افراد ۱۸سال و بالاتر بودند که تعداد آنها در استان ۷۹۶ هزار و ۳۳۳ نفر است و از این تعداد تا پایان پویش، ۶۹۲ هزار و ۸۱۰ نفر شرکت کردند.
رحمانی از آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم در استان از اول بهمنماه همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: افزایش مصرف لبنیات، استفاده از نمک یددار و کنترل مصرف نمک برای حفظ سلامت شهروندان ضروری بوده و از همین رو، رویکرد پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم در کشور، مصرف نمک یُددار و لبنیات است.
وی افزود: با توجه به رواج برخی عادات غذایی ناصحیح در جامعهی ما از جمله گرایش به مصرف غذاهای پرنمک و چرب که اثرات زیانآوری بر سلامت افراد دارد، لزوم اصلاح ذائقه خصوصا از دوران کودکی مورد تاکید است.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم تا ۱۵بهمن ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: هفته اول این پویش از اول تا هفتم بهمنماه به اطلاعرسانی در خصوص نوع و مقدار نمک مصرفی در تغذیه روزانه اختصاص دارد و هفته دوم آن به اطلاعرسانی در خصوص مصرف لبنیات اختصاص یافته است.
انتهای پیام