نمایش «تروما» به تهیهکنندگی حمید نیلی و کارگردانی احمد سلیمانی در بخش هویت ملی چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میزبان مخاطبان خواهد بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی پروژه، نمایش «تروما» به تهیهکنندگی حمید نیلی و کارگردانی احمد سلیمانی، در بخش هویت ملی چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میزبان مخاطبان خواهد بود.
«تروما»؛ نمایشی است با محوریت شهادت حاج قاسم سلیمانی که از ۱۴ تا ۲۹ دی ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه است.
این اثر نمایشی طبق جدول بخش صحنهای چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در روزهای سهشنبه و چهارشنبه (دوم و سوم دی) و همچنین جمعه و شنبه (ششم و هفتم دی) ساعت ۱۹ در تالار وحدت روی صحنه خواهد رفت.
احمد کاوری، ایوب آقاخانی، مجید رحمتی و رُزا بیات، بازیگران نمایش «تروما» هستند.
«تروما»؛ براساس یک ایده گروهی و با همراهی ایوب آقاخانی به عنوان سرپرست نویسندگان به نگارش درآمده است.
حمید عامری (طراح صحنه و لباس)، فراز مقدم (طراح نور)، محمد علیخانی (طراح جلوههای میدانی)، آیدا سلیمانی (طراح صدا و موسیقی)، محمد موحدنیا (طراح لوگو و گرافیک) و شروین عقیلی (ویدئوآرت)، همچنین آرمان محمدی، احسان صفرزاده، رضا حیدری، علیرضا طرایفیان، محمد مهدی حیدری، سید محمد حسین حلاج زاده، علی صالح نژاد صحنه یاران این پروژه هستند.
«تروما» محصول مکتب حاج قاسم با مشارکت بنیاد فرهنگی هنری رودکی و موسسه هومان هنر هور تولید شده است.
فراخوان بخش تئاتر دومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم(تندیس حافظ) منتشر شد
احسان حاجی پور دبیر بخش تئاتر دومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) از انتشار فراخوان بخش تئاتر این مراسم خبر داد.
وی اعلام کرد در این دوره از مراسم نمایش های خیابانی به عنوان یک بخش مجزا و عکس و پوستر تئاتر در بخش بهترین دستاورد فنی به بخش های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری افزوده شده اند.
در بخش تئاتر این مراسم آثاری که در بازه زمانی فروردین ۱۴۰۱ تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به روی صحنه رفته باشند مورد داوری قرار خواهند گرفت.
نمایش های صحنه ای، نمایش های خیابانی، نمایشنامهنویسی و استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) از بخش های مختلف دومین مراسم تئاتر و موسیقی علی معلم (نمایش حافظ) هستند.
در این مراسم که در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد از میان شرکت کنندگان در این رویداد به بهترین کارگردان، بهترین نویسنده، بهترین بازیگر مرد و زن، بهترین نمایش خیابانی، بهترین دستاورد فنی و استعداد تازه تئاتر ایران تندیس حافظ و جوایزی تعلق خواهد گرفت.
متقاضیان برای مطالعه فراخوان و نحوه ثبت نام می توانند به وب سایت hafezawards.com مراجعه کنند.
مراسم افتتاحیه سینماتک و رونمایی از پوستر سینماتک برج آزادی برگزار شد
مراسم افتتاحیه و رونمایی از پوستر سینماتک برج آزادی با حضور مدیران و مسئولان فرهنگی، هنری و اصحاب رسانه در تالار کوچک برج آزادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی برج آزادی، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپی تصویری با موضوع سازه برج آزادی و موقعیتهای مکانی دسترسی به این مجموعه، فرزاد هوشیار رئیس برج موزه آزادی ضمن خیر مقدم به هنرمندان و علاقهمندان برای حضور در این برنامه گفت: سینماتک یک رویکرد روشنفکرانه در سینمای ایران و محل اتصال و آویز بین علاقهمندان به سینما و عرصه سینما است.
این مجموعه میتواند، با هدف حمایت از علاقهمندان به هنر سینما مشابه دانشگاه برای کسانی باشد که میخواهند فیلمهای هنر و تجربی رقم بزنند.
رئیس موزه آزادی با ابراز امیدواری از معرفی مولفههای سینمای ملی در سینما تاکید کرد: امیدواریم با پشتکار و استمرار، برنامهها سینماتک ادامه داشته باشد و تا مکتبها و ژانرهای مختلف در تاریخ سینمای جهان در بستر گفتوگو را مورد بحث و مطالعه سینما دوستان قرار گیرد.
مسئول موزه برج آزادی در انتها از باز بودن دربهای این مجموعه برای همه اقشار فرهنگی و هنری خبر داد.
پس از صحبتهای فرزاد هوشیار، مازیار فکری ارشاد ضمن یادآوری این موضوع که سینماتک در همه جای جهان وجود دارد و بعضا مخاطبان ثابت و عاشقان واقعی سینما تکی مخاطب آن هستند گفت: همچنان با گذشت ۱۲۵ سال از تاریخ سینما تماشای یک اثر سینمایی بر پرده نقرهای جلوه دیگری دارد.
وی افزود: باز کردن باب گفتوگو بین منتقد سینما و مخاطب بر بحث و گفتوگو با کارگردان اولویت دارد و امید داریم روزهای سهشنبه محفل هنری داشته و درباره عشق به سینما گپ بزنیم.
این عضو انجمن منتقدان در انتها با وام گرفتن از یک دیالوگ سینمایی" سینما آدم تربیت میکند" اظهار داشت که رسالت سینما تک این است که عاشقان سینما را تربیت کند و سپس ابزار امیدواری کرد که پس از این جریان فکری بحث و گفتوگو سینما در این مجموعه راهاندازی شود و سینماتک محفل و پاتوقی باشد برای کسانی که شیفته پرده نقرهای سینما هستند.
در پایان این مراسم فرزاد هوشیار با دعوت از میهمانان ویژه غلامحسین شاهعلی، مدیر مجموعه تئاتر محراب، حامد توکل، مدیر گروه اجتماعی شبکه تهران، مازیار فکری ارشاد، منتقد سینما و میثم مزلقانی مدیر سینما تک برج آزادی، پوستر این رویداد را رونمایی کردند.
جایزه ۱۰۰ میلیونی برای اکران آنلاین «آهنگ دو نفره»
با همراهی دست اندرکاران فیلم «آهنگ دو نفره» یک جایزه ویژه ۱۰۰ میلیون تومانی برای کسانی که فیلم را به طور قانونی در اکران آنلاین تماشا کنند، در نظر گرفته شد.
به گزارش روابط عمومی فیلم نت، پلتفرم فیلم نت در راستای حمایت از تماشای قانونی فیلم های سینمایی در اکران آنلاین اقدام به طراحی جایزه ویژه برای خریداران بلیت اکران آنلاین کرده است.
در همین راستا افرادی که از ۲۷ دی ۱۴۰۲ تا پایان بهمن اقدام به خرید بلیت فیلم سینمایی «آهنگ دو نفره» در بخش «سینما آنلاین» فیلمنت کنند امکان شرکت در قرعه کشی جایزه ۱۰۰ میلیونی را خواهند داشت. برای شرکت در این جایزه فقط خرید بلیت فیلم به قیمت ۸۰ هزار تومان ضروریست و نیاز به خرید اشتراک فیلم نت نیست.
هر شماره تلفن تنها یک بار در قرعه کشی شرکت داده می شود.
شعار این حرکت «قانونی فیلم ببینیم» است و در پایان طرح با حضور نماینده ساترا قرعه کشی بهصورت آنلاین برگزار و برنده مشخص می شود.
در حال حاضر فیلم هایی چون عروسی مردم، بی مادر، مصلحت، آهنگ دو نفره، وضعیت اورژانسی، شهرک در بخش «سینما آنلاین» فیلم نت اکران هستند.
«برای پایان دادن به تمام جنگها؛ اوپنهایمر و بمب اتم» در مستندات یکشنبه و «آبجی» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
«برای پایان دادن به تمام جنگها؛ اوپنهایمر و بمب اتم» به کارگردانی کریستوفر کسل در مستندات یکشنبه و «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفیزاده در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده و بررسی میشوند.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، چهل و ششمین برنامه «مستندات یکشنبه» که زیرمجموعه سینماتک خانه هنرمندان ایران به پخش فیلمهای مستند میپردازد، به نمایش فیلم مستند «برای پایان دادن به تمام جنگها؛ اوپنهایمر و بمب اتم» به کارگردانی کریستوفر کسل اختصاص دارد. این برنامه یکشنبه اول بهمن ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ در سالن استاد فریدون ناصری برگزار میشود.
پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور مازیار فکریارشاد (منتقد سینما) برگزار میشود.این مستند درباره تلاش بیامان یک انسان و اختراع بمب اتم است، که ماهیت جنگ را برای همیشه تغییر داد و منجر به کشته شدن صدها هزار نفر و ایجاد ترس و اضطراب گسترده در میان مردم شد.
علاقهمندان برای تهیه بلیت میتوانند به سایت تیوال نشانی https://www.tiwall.com/p/toendallwar۲ مراجعه کنند.
همچنین پانصد و هفتاد و دومین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران دوشنبه دوم بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ به نمایش فیلم «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفیزاده و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی محصول ۱۳۹۴ اختصاص دارد.پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور زهرا مشتاق (منتقد سینما) و مرجان اشرفیزاده (کارگردان فیلم) برگزار میشود.
گلاب آدینه، معصومه قاسمیپور، پانتهآ پناهیها، حمیدرضا آذرنگ، بابک حمیدیان، شیرین یزدان بخش، سیاوش چراغی پور، علیرضا استادی و... بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش کردهاند.
فیلم سینمایی «هتل» با استقبال ۵ میلیون و ۳۳۵ هزار مخاطب، به عنوان پنجمین فیلم پُرمخاطب تاریخ سینمای ایران معرفی شد.
فیلم سینمایی «هتل» به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیهکنندگی محمد شایسته که با گذشت بیش از سه ماه از آغاز اکران همچنان یکی از آثار پُرمخاطب سینما در فروش هفتگی و کل محسوب میشود، توانست رکورد جدیدی را در کارنامه خود ثبت کند.
این اثر به نویسندگی امیر برادران، مصطفی زندی و پیمان جزینی، با جذب ۵ میلیون و ۳۳۵ هزار مخاطب، مقام پنجم پُرمخاطبترین فیلم تاریخ سینمای ایران را کسب کرد و در این جایگاه ایستاد. پیش از این، رتبه پنجم در اختیار فیلم سینمایی «اخراجیها۲» با جذب ۵ میلیون و ۳۳۰ مخاطب بوده است.
«هتل» به عنوان اثری کمدی هماکنون به مرز فروش ۲۳۰ میلیارد تومان در سینماها رسیده است.
پژمان جمشیدی و محسن کیایی زوج اصلی این فیلم را تشکیل میدهند و ریما رامینفر، صدف اسپهبدی، مهلقا باقری، غلامرضا نیکخواه، مریم وحیدزاده، فرزانه قاسم زاده، جواد پولاد و سام نوری نیز در آن نقشآفرینی میکنند.
پخش این فیلم سینمایی برعهده شایسته فیلم است.
فیلم کوتاه «یازدهم اکتبر» با پایان تدوین و اصلاح رنگ و نور آماده ارسال به جشنوارههای بینالمللی شد.
این فیلم به نویسندگی و کارگردانی پیام حنفی و تهیهکنندگی علیرضا درویش ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: احساس میکنم یکی داره ازم دزدی میکنه.
گروه سازنده این فیلم کوتاه به شرح زیر هستند:مدیر تصویر بردای : وحید بیوته، تدوین: مجید شتی، مدیر صدا برداری: فرزان معاونیان، صدا گذاری: بهروز معاونیان، ایده و طرح اولیه: بهاره به مهر،دستیار اول کارگردان:پریا حیدری، برنامهریز و تولید و دستیار دوم کارگردان: صحرا اسمعیل نژاد، طراح صحنه و لباس: علی مربی، تیتراژ و تیزر و تبلیغات: میلاد آزادی، اصلاح رنگ و نور: میلاد فرجاللهی، جلوههای ویژه بصری: بیتا اخلاقی، جانشین تولید : معین سعیدی، ترجمه زیر نویس : نوید خداشناس، بازیگران : بابک قادری، غزل حسینی، امیر ریئسیان، عسل شاکری، بازیگران رادیو:نیما نعمتی زاده، ملیکا طاهری عطار.
انتهای پیام